Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Hotnews Hotnews,
 Fifor, in campania PSD pentru prezidentiale, atac la liderul USR: S-ar putea sa constatam ca Dan Barna nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici

Purtatorul de cuvant al PSD il ataca duminica pe Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, scriind pe Facebook ca s-ar putea sa constatam ca acesta nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul 0, referindu-se la guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos. continuă pe Hotnews

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacta, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Firea: Am intrat in competitia pentru prezidentiale pentru ca lucrurile nu merg in directia buna in PSD si ma tem ca pierdem alegerile

Gabriela Firea a declarat ca intra in competitia interna pentru prezidentiale deoarece lucrurile nu merg in directia buna pentru PSD si se teme ca partidul va pierde alegerile prezidentiale si cele locale si parlamentare de anul viitor.

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

Eugen Teodorovici a anuntat ca se retrage din cursa interna pentru prezidentiale

Eugen Teodorovici si-a anuntat duminica retragerea sa din cursa interna pentru alegerea candidatului PSD la prezidentiale, scrie Mediafax.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Prima reactie din PSD, la decizia USR PLUS pentru prezidentiale: Sistemul si-a anuntat decizia.Totul decurge conform planului trasat

Liderii Aliantei 2020 USR-PLUS au anuntat, duminica, oficial, candidatura luiDan Barnala alegerile prezidentiale din acest an. De altfel, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a precizat ca Alianta a decis.

MIHAI FIFOR: Barna lupta pentru protejarea intereselor proprii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele USR, Dan Barna, lupta pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania Guvernul si Premierul and 0 and .

Sa radem cu Stan si Barna: de ce nu il voi vota niciodata pe liderul USR la prezidentiale

Ma numar printre cele cateva sute de mii de oameni care au trimis USR-ul in Parlament in 2016, lucru pe care il consider si astazi de bun augur.

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )