Libnet.ro
UNICEF

22:31

Alianta USR-PLUS a depus contestatie la iCCJ

Antena3 Antena3,
Alianta USR-PLUS a depus contestatie la iCCJ

Alianta 2020 USR PLUS a depus contestatie la inalta Curte de Casatie si Justitie in urma deciziei Biroului Electoral Central de a respinge inscrierea aliantei. Am depus astazi contestatie la ICCJ. continuă pe Antena3

BARNA, USR: Vom contesta decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de astazi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Decizia prin care se respinge constituirea 'Aliantei electorale 2020 USR PLUS ', publicata

Biroul Electoral Central a publicat, astazi, decizia prin care a respins protocolul de constituire a aliantei electorale Alianta 2020 USR PLUS.

Dan Barna va ataca la iCCJ decizia BEC cu privire la Alianta 2020 USR-PLUS

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a anuntat ca va ataca la iCCJ decizia Biroului Electoral Central de joi conform careia a fost respinsa cererea de inscriere in competitia electorala a.

Dan Barna: Vom contesta la inalta Curte decizia BEC referitoare la Alianta 2020 USR-PLUS (VIDEO)

Dan Barna a anuntat, in direct pentru B1TV, ca partidul pe care il conduce va contesta la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia Biroului Electoral Central prin care se interzice participarea aliantei USR-.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins cererea de inscriere a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare

Potrivit unui comunicat de presa remis joi de PLUS, motivul este ca Dan Barna si Dacian Ciolos nu figureaza ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )