Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alibaba obtine aproape 22 miliarde dolari din IPO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alibaba obtine aproape 22 miliarde dolari din IPO

Gigantul chinez de comert online Alibaba Group Holding Inc. a stabilit, pe 18 septembrie, pretul final al ofertei sale publice initiale IPO) la 68 de dolari pe actiune, adica la limita superioara a intervalului din prospect 60-68 dolari/titlu). continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Compania cumparata de Facebook cu doua miliarde dolari a prezentat un nou prototip de ochelari pentru realitate virtuala

Oculus, compania care a creat mai multe dispozitive vizuale pentru realitate virtuala, a prezentat un nou prototip la care calitatea imaginilor este mai buna, timpii de raspuns sunt mai mici, iar sunetul este integrat in dispozitiv. Oculus, pentru care Facebook a paltit doua miliarde dolari in primavara, nu are inca un produs care sa fie vandut pentru consumatori, ci il furnizeaza doar dezvoltatorilor de aplicatii, in special jocuri video.

Gigantul chinez Alibaba intra vineri pe bursa de la New York si e evaluata la peste 165 miliarde dolari

Gigantul online Alibaba din China isi incepe vineri drumul pe bursa de la New York, in ceea ce multi anticipeaza ca va fi cea mai mare listare din istorie. Pretul unei actiuni este de 68 de dolari, iar din IPO compania poate strange intre 21,8 si 25 miliarde dolari. La aceste cotatii Alibaba e evaluata la 168 miliarde dolari, peste Amazon si eBay, iar cei mai optimistii spun ca poate depasi 200 miliarde dolari.

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg.

Gigantul chinez Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York, suma-record pe piata americana

Grupul chinez de comert electronic Alibaba Group a atras 21,8 miliarde de dolari din vanzarea a 320,1 milioane de actiuni in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana.

Intel va investi sase miliarde de dolari in Israel, ca parte a unui plan record

Autoritatile israeliene au aprobat un plan prin care se obliga sa dea granturi de 300 milioane dolari si vor percepe un impozit pe profit de numai 5% companiei americane Intel care in schimb se obliga se investeasca sase miliarde dolari, scrie Reuters. Banii se vor indrepta catre imensa fabrica de procesoare de la Kiryat Gat, in sudul tarii unde vor fi angajati alti o mie de oameni. Intel are de 40 de ani productie in Israel, unde investitiile totale au depasit 10 miliarde dolari.

Grup Servicii Petroliere are in plan investitii de 1,2 miliarde dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), companie controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, are in plan investitii totale de 1,2 miliarde de dolari pentru cumpararea de vase si platforme de foraj, cu fonduri asigurate inclusiv de banci din China.

Grup Servicii Petroliere vrea sa cumpere nave si platforme oceanice in valoare de 1,2 miliarde dolari in nave si platforme

Grup Servicii Petroliere GSP), companie controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, are in plan investitii totale de 1,2 miliarde de dolari pentru cumpararea de vase si platforme de foraj, cu fonduri asigurate inclusiv de banci din China.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Compania chineza Alibaba a obtinut suma record de 21,8 miliarde de dolari dupa prima zi de listare la bursa din New York

Gigantul online chinez Alibaba a avut un debut frenetic la bursa din New York, iar dupa prima zi de listare compania a ajuns la o valoare totala de 231 miliarde de dolari, mai mult decat Facebook, Amazon si eBay, la un loc. Alibaba, fondata in 1999 de actualul director Jack Ma, a reusit sa atraga 21,8 miliarde de dolari in oferta publica initiala IPO) de pe bursa de la New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana. Recordul mondial apartinand bancii chineze Agricultural Bank of China, care a obtinut 22 miliarde de dolari la listarea pe bursa in 2010.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )