Libnet.ro
UNICEF

14:01

Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Adevărul Adevărul,
Listarea Alibaba a devenit cea mai mare din istorie: gigantul a strans 25 de miliarde de dolari pe bursa de la New York

Oferta publica initiala a Alibaba Group Holding Ltd a devenit cea mai mare din istorie, ajungand la 25 miliarde de dolari, dupa ce bancile care derulau oferta si-au exercitat optiunea de majorare a tranzactiei cu 15%, in urma cererii solide, scrie Bloomberg. continuă pe Adevărul

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

Cea mai mare si mai neinspirata pictura murala din Bucuresti pe un bloc din Drumul Taberei

In cartierul Drumul Taberei, cartierul santier al Bucurestiului, a fost dezvelita cea mai mare pictura murala din oras, mai mare decat cea de pe blocul din Militari.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

VIDEO Record in Bundesliga: gol de la cea mai mare distanta

Etapa din Bundesliga a inregistrat golul marcat de la cea ma mare distanta din istoria acestei competitii.

Dmitri Medvedev: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat. Suntem cea mai mare tara din lume, o putere nucleara

Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat, in prezent, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, reprosand Occidentului ca pare sa uite ca tara sa are propriile interese si avertizand ca nu va tolera santajul politic, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax.

Pe iOS 8.0, Fleksy este cea mai buna tastatura virtuala pentru romani.

Imediat dupa instalarea iOS 8. 0, cea mai mare fascinatie a mea a fost legata de tastaturile virtuale terte dintre care, cea mai buna este Fleksy. Dupa ce mi-am instalat iOS 8 pe iPhone 5S si iPad Air, m-am grabit sa-mi instalez vreo trei-patru tastaturi pentru a-mi forma o opinie concludenta pe marginea lor. Cel mai mult mi-a placutFlesky. Aceasta din urma este singura gratuita care incorporeaza si suportul pentru limba romana. in urma descarcarii din AppStore, ii puteti ajusta cateva [].

Gigantul chinez Alibaba intra vineri pe bursa de la New York si e evaluata la peste 165 miliarde dolari

Gigantul online Alibaba din China isi incepe vineri drumul pe bursa de la New York, in ceea ce multi anticipeaza ca va fi cea mai mare listare din istorie. Pretul unei actiuni este de 68 de dolari, iar din IPO compania poate strange intre 21,8 si 25 miliarde dolari. La aceste cotatii Alibaba e evaluata la 168 miliarde dolari, peste Amazon si eBay, iar cei mai optimistii spun ca poate depasi 200 miliarde dolari.

VIDEO Steaua vs. Aalborg, set la zero/ Steaua si-a egalat cea mai categorica victorie din istorie in cupele europene

Steaua a invins vineri cu un scor de tenis - 6-0 - formatia AaB Aalborg, in prima etapa a Grupei J a Ligii Europa si si-a egalat astfel cea mai categorica victorie din istoria participarilor in cupele europene. Vezi in articol rezumatul video.

Cea mai mare comuna din Romania va avea punct SMURD

La sediul primariei comunei clujene Floresti s-a semnat luni, 22 septembrie, contractul privind realizarea unui punct SMURD. Acesta va fi finalizat intr-un an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )