Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alice Cooper transmite un mesaj fanilor din Romania inaintea concertului The Hollywood Vampires VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alice Cooper transmite un mesaj fanilor din Romania inaintea concertului The Hollywood Vampires VIDEO

Romania este singura tara din estul Europei ce urmeaza sa fie vizitata de Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry care vor concerta in formula The Hollywood Vampires, in premiera la noi in tara, pe 6 iunie, la Romexpo. Alice Cooper a transmis un mesaj publicului din Romania. continuă pe Adevărul

Johnny Depp vine in Romania si va sustine un concert alaturi de Alice Cooper si Joe Perry

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry urmeaza sa vina in Romania, unde vor concerta alaturi de supergrupul Hollywood Vampires, pe 6 iunie, in Bucuresti, la Romexpo. Alice Cooper este creditat .

Ce mijloace de RAZBOI pregateste RUSIA impotriva bazelor antiracheta din Romania si Polonia

Rusia pregateste ehipamente militare sofisticate pentru a lovi bazele scutului antibalistic din Romania si Polonia.

[P] PostMaster este primul operator postal din Romania care ofera trasabilitatea plicurilor prin GPS

Noul serviciu TrackTrace ofera localizarea in timp real a corespondentei, de la preluarea ei de catre postas si pana la momentul livrarii acesteia la cutia postala a destinatarului. PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor privat de servicii postale din Romania, este primul operator cu acoperire nationala care introduce acest tip de serviciu, care asigura trasabilitatea serviciilor postale.

Uniunea judecatorilor din Romania vor sa ceara CSM ancheta in parchete, in dosarul Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat, luni, plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si comunica public modul in care parchetele au valorificat datele si informatiile primite in ultimii 10 ani de la SRI privind posibile fapte penale care implicau firma Hexi Pharma, fapte referitoare inclusiv la posibile licitatii trucate si diluarea de mii de ori a dezinfectantilor vanduti spitatelor.

REVISTA PRESEI. Cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania

In ziarele de luni citim noi dezvaluiri despre scandalul in care este implicata compania producatoare de dezinfectanti Hexi Pharma, dar si despre cum traiesc locuitorii celei mai sarace localitati din Romania.

Business Report:Cresterea pe 2016: calitate proasta, cantitate mare, pret si mai mare;Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din Romania;Efectul pervers al ieftinirii petrolului asupra industriei otelului din Europa

Ce locuinta e potrivita pentru cumparat. Un studiu DTZ Echinox arata ca piata rezidentiala din Romania ramane. 7 momente cheie din istoria Mazda. Mazda este unul dintre cei mai celebri producatori de automobile din.

Trenurile Apocalipsei, posibil raspuns al Rusiei la scutul antiracheta din Romania

Rusia se pregateste sa contracareze scutul antiracheta din Romania si Polonia. Kremlinul ar urma sa foloseasca trenuri incarcate cu rachete nucleare, sustin surse din cadrul industriei de aparare ru.

FOTO. Se deschide primul observator astronomic privat din Romania

Primul observator astronomic privat din Romania se va deschide, in cateva luni, in apropiere de Bucuresti.

Avocatii acoperiti din Romania ar intoarce tara noastra in timpurile negre. Dana Girbovan, despre schimbarea legii privind independenta Justitiei

Avocatii acoperiti din Romania aduce tara noastra in timpurile negre, atunci cand comunismul era la putere. Aceasta este parerea presedintelui Uniunii Nationale a Judecatorilor din.

O televiziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

Statele Unite se tem de hackerii din Romania. Un reportaj recent al televiziunii americane NBC despre infractionalitatea cibernetica prezinta Romania drept unul dintre centrele cele mai importante de unde.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )