Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO. Se deschide primul observator astronomic privat din Romania

România Liberă România Liberă,
FOTO. Se deschide primul observator astronomic privat din Romania

Primul observator astronomic privat din Romania se va deschide, in cateva luni, in apropiere de Bucuresti. continuă pe România Liberă

Primul observator astronomic privat din Romania se construieste la Therme Bucuresti

Observatorul, care va purta numele astronautului roman Dumitru Prunariu, va fi construit pe arealul Therme Bucuresti in urmatoarele luni si va fi dotat cu tehnologii de ultima generatie, destinate atat specialistilor, cat si pasionatilor de astronomie. Investitia este estimata la circa 1 milion de euro.

Therme Bucuresti va deschide primul observator privat din tara noastra

Primul observator astronomic privat din tara noastra, care va purta numele marelui astronaut roman Dumitru Prunariu, se va deschide in cateva luni la Therme Bucuresti, valoarea investitiei fiind estimata la circa un milion de euro, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Primul transplant pulmonar din Romania

Primul transplant pulmonar din Romania ar putea fi realizat foarte curand la Spitalul Sfanta Maria, dupa ce in acest program a fost inscris deja un pacient, ultimii pasi fiind al.

O televziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

Statele Unite se tem de hackerii din Romania. Un reportaj recent al televiziunii americane NBC despre infractionalitatea cibernetica prezinta Romania drept unul dintre centrele cele mai importante de unde.

O televiziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

Statele Unite se tem de hackerii din Romania. Un reportaj recent al televiziunii americane NBC despre infractionalitatea cibernetica prezinta Romania drept unul dintre centrele cele mai importante de unde.

Sunt sau nu sigure medicamentele generice din Romania? Producatorii ameninta cu procese pentru atacuri la siguranta nationala

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) reactioneaza la suspiciunile unor medici prezentate in mass-media si anunta ca medicamentele generice comercializate pe piata din Romania au aceeati eficacitate terapeutica ca si medicamentele inovative corespunzatoare, fiind supuse aceluiasi control strict al calitatii, sigurantei si eficacitatii de catre autoritatile competente.

ANCOM: Din 2015, peste jumatate dintre conexiunile la internet fix din Romania permit viteze de peste 100 Mbps

La finalul anului 2015, utilizatorii de internet din Romania detineau mai mult cu 300 de mii de conexiuni la internet de banda larga la puncte fixe fata de finalul anului 2014, in principal conexiuni care permit viteze superioare de transfer. Dintre cele 4,3 milioane de conexiuni de banda larga la puncte fixe existente in Romania, peste jumatate permit viteze de peste 100 Mbps, potrivit raportului de date statistice publicat joi de ANCOM.

Trenurile Apocalipsei, posibil raspuns al Rusiei la scutul antiracheta din Romania

Rusia se pregateste sa contracareze scutul antiracheta din Romania si Polonia. Kremlinul ar urma sa foloseasca trenuri incarcate cu rachete nucleare, sustin surse din cadrul industriei de aparare ru.

Avocatii acoperiti din Romania ar intoarce tara noastra in timpurile negre. Dana Girbovan, despre schimbarea legii privind independenta Justitiei

Avocatii acoperiti din Romania aduce tara noastra in timpurile negre, atunci cand comunismul era la putere. Aceasta este parerea presedintelui Uniunii Nationale a Judecatorilor din.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania se afla in judetul Timis si poate concura si pentru titlul de cea mai ciudata din tara. Traseul de 47 de kilometri incepe la Uzina de Apa din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )