Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alimentele pe care este bine sa le consumi crude

Antena3 Antena3,
Alimentele pe care este bine sa le consumi crude

Acestea sunt alimentele pe care este bine sa le consumi in stare naturala, fara sa intervi in vreun fel asupra lor. Broccoli - Daca vei consuma numai 100 gr de brocooli, pe zi, te apropi de doza zilnica. continuă pe Antena3

Acestea sunt alimentele care scad nivelul de zahar din sange

Din ce in ce mai multi romani sufera de prediabet, o problema de sanatate foarte serioasa, dar 90% dintre ei nici macar nu stiu. Prediabetul apare atunci cand nivelul glicemiei este mai mare decat in mod.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii. Nimic nu le strica starea de bine

Aceste zodii isi gasesc bucuria in lucrurile simple si in micile placeri ale vietii. S-au nascut sa fie fericite. SAGETATOR- Fara niciun dubiu, Sagetatorul este cel mai fericit semn zodiacal. Are un spirit na.

Anuntul BOMBA a fost facut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt in stare de soc...

Smiley a anuntat ca este milionar. pe Instagram. Cunoscutul artist si-a atras fanii atat din lumea muzicala, cat si odata cu participarea la show-ul PRO TV Vocea Romaniei sau la Romanii au.

India: O femeie si-a otravit toata familia. Care este motivul HALUCINANT pentru care a luat aceasta decizie

O femeie, in varsta de 28 de ani, din India a fost retinuta dupa ce a pus otrava peste mancarea pe care a servit-o familiei sale pentru ca isi batea joc de ea. Astfel, patru copii si un barbat de 53 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )