Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alimentele care te fac sa renunti la dulciuri. Descoperirea cercetatorilor: nu vei mai dori sa mananci

Playtech Playtech,
Alimentele care te fac sa renunti la dulciuri. Descoperirea cercetatorilor: nu vei mai dori sa mananci

De ce apare pofta de dulce si cum putem sa o combatem. Care sunt cauzele comune pentru care poftesti la ceva dulce la cele mai nepotrivite ore, afla din articolul urmator. Alimentele care te fac sa renunti la dulciuri Daca te surprinzi mancand o gustare la ora 22. 00, cel mai probabil nu stomacul te-a sfatuit . continuă pe Playtech

Alimentele care nu te ingrasa, dar iti tin de foame. Romancele le consuma dimineata, la birou

Daca esti toata ziua plecat sau lucrezi la birou si nu stii ce sa mai mananci, uite o lista cu alimentele care iti tin de foame! Ce ai putea sa consumi in timpul muncii sau chiar la prima masa a diminetii? Alimente care nu te ingrasa tin de foame: Alternativa buna pentru masa la birou .

Alimentele care trebuie mancate seara. Nu ingrasa deloc! Recomandarile specialistilor

Cu toate ca nu este recomandat sa mancam dupa ora 18. 00, nutritionistii informeaza ca exista o serie de alimente care sunt extrem de benefice daca sunt consumate seara, chiar inainte de culcare, fara ca acestea sa dauneze sanatatii sau siluetei. Aceste alimente pot fi mancate seara. Nu ingrasa deloc! Ce spus specialistii Nutritionistii ne invata .

Zodiile cu care nu trebuie sa te imprietenesti. Vei avea numai dezamagiri

Cu totii ne dorim o prietenie loiala si valoroasa, iar cei care au pe cine numi cel mai bun prieten in aceasta viata sunt cu adevarat norocosi. in astrologie, exista cateva zodii care nu s-au nascut pentru a fi buni prieteni, caci tot ce pot oferi intr-o relatie este lipsa de incredere si indoiala. Dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )