Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alimentele care iti prelungesc viata. Toti romanii trebuie sa le puna pe masa in pandemie

Playtech Playtech,
Alimentele care iti prelungesc viata. Toti romanii trebuie sa le puna pe masa in pandemie

Cand vine vorba despre silueta ideala, ne aflam prinsi in tensiunea dintre asteptari, impuse de normele sociale, si nerabdarea de a da jos cat mai repede kilogramele in plus propuse. Reusita are la baza efort sustinut, o alimentatie corecta, hidratare corespunzatoare si somn. intai de toate, insa, stradania ar trebui sa aiba ca scop principal . continuă pe Playtech

Alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic

S-a aflat care sunt alimentele care iti fac pietre la rinichi. Toti romanii gresesc grav cand le consuma zilnic. Care sunt acestea, vedeti in articolul de mai jos. Alimentele pe care ar trebui sa le consumi ponderat. Pot provoca pietre la rinichi. Vezi lista completa Cercetatorii au anuntat care sunt alimentele care iti fac pietre .

Alimentele care iti pot mentine temperatura corpului. Romanii gresesc grav cand le evita

Pe masura ce temperatura de afara continua sa scada, avem tendinta de a ne imbraca mai gros, pentru a ne proteja. Dar ceea ce mananci ar putea ajuta de fapt prin reglarea temperaturii corporale interne. Si nu, nu este vorba doar de supa, sau ceai fierbinte. Aceste alimente termice sunt surprinzatoare, dar sunt sustinute de .

BNR iti baga bani in traista: toti romanii trebuie sa stie de scaderea dobanzilor

Intr-o perioada in care romanii nu prea au mai avut parte de vesti bune, Banca Nationala a Romaniei a anuntat scaderea dobanzii de referinta si vom avea cu totii de castigat. Pe.

5 trucuri pe care nu le stiai pe WhatsApp: toti romanii trebuie sa afle urgent

Acum exista o gramada de servicii de mesagerie, dar WhatsApp, in ciuda ultimelor probleme, este extrem de utilizat. Aplicatia detinuta de Facebook are peste doua miliarde de utilizatori in.

Ministrul trage semnalul de alarma: Atentie: Risc de frauda! Toti romanii trebuie sa afle urgent

Claudiu Nasui, ministrul Economiei, a venit cu un avertisment deosebit de important pentru romani ca sa nu cada prada naivitatii lor. Pe fondul tensiunii provocate de pandemie, ministrul.

Alimentul din bucatarie care iti protejeaza ochii de boli. Romanii gresesc grav cand il ignora

Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre remediile naturiste pentru a trata anumite afectiuni. Din pacate, putini sunt cei care au habar cu adevarat de produsele ieftine si la indemana care te pot scapa de multe probleme. De exemplu, romanii ignora un aliment din bucatarie care protejeaza ochii de boli. Alimentul .

Alimentele care te ingrasa mult. Greseala fatala pe care o fac toti romanii care le consuma zilnic

Si alimentele sanatoase ingrasa, daca nu stim cat si cum sa le mancam. Cum fructele pot fi un pericol pentru silueta si sanatate daca sunt consumate seara sau in cantitati mari, asa si branzeturile sunt pe lista alimentelor care ne ingrasa, poate chiar mai mult decat ceafa de porc, daca le consumam in exces si .

Alimentele care sunt aur pentru femei. Beneficii nebanuite, toate trebuie sa le consume

Ce alimente aduc beneficii imense femeilor? Toate trebuie sa le consume, mai ales ca este usor sa le aduca in prim-plan in dieta lor zilnica. Asigura-te ca ai parte de toti nutrientii necesari in functie de etapa vietii in care te afli! Alimente benefice pentru femei O alimentatie echilibrata te ajuta sa pari mai tanar, .

Cum tii casa calduroasa, fara costuri suplimentare. Trucuri utile pentru toti romanii

Cum sa ai incaperile de la casa mai calduroase, dar fara sa adaugi bani in plus la facturile de la intretinere? Trucurile sunt simple si extrem de rapide. Ce trebuie sa faci pentru a avea mult conform in casa? Cum sa ai casa mai calda? Multi apelam la fel si fel de trucuri pentru a .

Avertismentul specialistilor despre criptomonede. Ce risca toti romanii care investesc

Specialistii din pietele financiare sunt de parere ca celebrele criptomonede nu reprezinta in mod necesar viitorul. Aceste criptomonede servesc unor scopuri utile. Dar exista cateva speculatii. Una dintre cele mai fundamentale probleme este ca activele criptografice pot fi, fie acoperiri utile, fie forme utile de plata, dar nu ambele, mai spun aceeasi analisti. Criptomonede, sau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )