Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alimentul din bucatarie care iti protejeaza ochii de boli. Romanii gresesc grav cand il ignora

Playtech Playtech,
Alimentul din bucatarie care iti protejeaza ochii de boli. Romanii gresesc grav cand il ignora

Din ce in ce mai multe persoane isi indreapta atentia catre remediile naturiste pentru a trata anumite afectiuni. Din pacate, putini sunt cei care au habar cu adevarat de produsele ieftine si la indemana care te pot scapa de multe probleme. De exemplu, romanii ignora un aliment din bucatarie care protejeaza ochii de boli. Alimentul . continuă pe Playtech

Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita: Nu sunt un premiu pentru nimeni

Adi Cristescu nu mai are iubita de aproape de doi ani, dar spune ca nu are de gand sa-si faca o relatie in care sa fie privit ca un trofeu. Vrea insa sa aiba parte de o relatie serioasa. Artistul din Romania care nu isi mai gaseste iubita Acesta a marturit ca in ciuda imaginii .

Vedeta din Romania care a avut covid-19. A recunoscut abia anul acesta: Am sechele

Din ce in ce mai multe persoane refuza sa spuna ca au fost infectate cu noul coronavirus, lucru care se intampla si printre persoanele publice. Este si cazul acestei vedete din Romania care a avut covid-19 a recunoscut abia anul acesta. Vedeta despre care nimeni nu a stiut ca a avut covid-19 Momente grele pentru .

Vedeta din Romania care traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie

O vedeta din Romania traieste in lux si opulenta. S-a mutat in vila noua, in pandemie de coronavirus. Despre cine este vorba, cititi in randurile de mai jos. Cine este vedeta de la noi care traieste in lux. Ce aroganta a facut in plina epidemie de coronavirus S-a aflat ca o vedeta din Romania traieste .

Greselile fatale care iti golesc contul bancar. Ce sa faci sa nu ajungi in situatia asta

Escrocii de pe internet exploateaza rapid evenimentele digitale, mai ales in contextul actual in care folosim mai mult decat inainte tranzactiile bancare si platile online. Iata cinci.

Cum scapi de virusi pe iPhone: problema notificarilor din calendar care te scot la pensie

In ultimele luni, tot mai multi posesori de iPhone s-au trezit cu notificari agresive pe smartphone. Acestea provin din calendar, dar nu este foarte evident nici cum au ajuns acolo, nici cum poti.

MEIDAN BUTNARU: Romania ar trebui sa aiba un interes strategic de a primi turistii din Israel care detin pasaportul verde

Omul de turism romano-israelian Meidan Butnaru, care a adus, pana la ora actuala, peste 200. 000 de turisti israelieni dar si din alte tari in Romania, considera ca o prioritate pe partea de turism de incoming pentru noul ministru al Economiei,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )