Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alimentele care trebuie evitate, chiar din acest moment. Cat de mult rau iti fac

Playtech Playtech,
Alimentele care trebuie evitate, chiar din acest moment. Cat de mult rau iti fac

Sunt multeprea multe alimente daunatoare pe care le mancam. Dar cel mai rau ne fac excesele, care duc la lipsa de calciu. Nu putem concepe o zi cu doar maximum trei cafele, nu vedem cum ar arata o masa pe saptamana fara carne si stropim cu sare in stanga si-n dreapta de parca am avea . continuă pe Playtech

Ce spune Mihaela Bilic, de fapt, despre varza murata. Totul e clar din acest moment

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a vorbit despre beneficiile legumelor fermentate, in special varza murata, aliment din camarile tuturor romanilor. Aceasta poate trata o multime de afectiuni, fiind singura care contine vitamina B12. Nutritionistul Mihaela Bilic: consumul de varza murata, benefic pentru organism Nutritionistul Mihaela Bilic i-a felicitat pe toti romanii care pun varza murata la .

Comportament bizar al unei profesoare de la Medicina fata de studenti: Va pretind, din acest moment, sa ma numiti Doamna Doctor Madalina Adam! Vreau sa aud daca s-a retinut! (VIDEO)

Caz bizar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. Studentii din anul I au fost pusi la punct de o profesoara intr-un mod cel putin ciudat. Profesoara le-a facut tinerilor un pr.

Alimentele care alunga astenia de toamna. Toti trebuie sa le consumam

Odata cu venirea toamnei, vremea incepe si ea sa se adapteze calendarului. Astfel, ziua devine din ce in ce mai scurta, iar noaptea se intinde tot mai mult pe ceas. Multi sunt cei care adora toamna, insa majoritatea raman fideli sezonului estival. incepand cu a doua parte a lunii septembrie, de obicei, aceste schimbari ale .

Decizia luata de fosta sotie a lui Razvan Simion, dupa ce matinalul Antenei 1 s-a despartit de Lidia Buble. Toti au fost impresionati de acest moment

Totul e bine cand se termina cu bine este un citat care i se potriveste Dianei Simion, fosta sotie a lui Razvan Simion, care, dupa dezamagiri, momente mai putin placute si multe vorbe duse de vant, si-a gasit la randu-i fericirea. Femeia a fost ceruta de nevasca de Radu, barbatul care i-a readus zambetul .

Nelu Tataru, adevarul despre transferul pacientilor cu COVID-19 in strainatate. Ce se intampla in spitalele din Romania in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat in cursul zilei de ieri ce se va intampla cu pacientii infectati cu COVID-19, in contextul actual al spitalelor din Romania. Marti, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de morti de la inceputul pandemiei, astfel ca 177 de persoane si-au pierdut viata in doar 24 de ore.

Sfintii Mihail si Gavril. Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti azi, neaparat. Ce efect are

Ce rugaciune trebuie sa spui azi? Pe data de 8 noiembrie ii praznuim pe sfintii Mihail si Gavril. Care sunt legendele populare ramase in spatele acestora si ce efect are rugaciunea catre ei? Sfintii au avut un loc important in dreapta Domnului. Sfintii Mihail si Gavril Sfintii Mihail si Gavril sunt praznuiti in fiecare zi .

Cum se pune, de fapt, corect varza la murat. Secretul pe care trebuie sa-l stie orice gospodina

Varza murata este una dintre reginele toamnei. Nu lipseste din camara niciunei gospodine, putand fi folosita pe timp de iarna pentru o multime de preparate sau asorata cu o multitudine de delicii culinare calde, cu sosuri si carnuri alese, si are si o multime de beneficii, spun nutritionistii. insa, de multe ori nu iese ca .

Jill Biden va continua sa predea la colegiul la care este profesoara chiar si atunci cand va deveni prima-doamna

Jill Biden, sotia presedintelui ales, Joe Biden are un doctorat in educatie si este profesoara la un colegiu public din apropiere de Washington. Partera presedintelui ales isi va pastra postul cu norma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )