Libnet.ro
UNICEF

06:00

Jill Biden va continua sa predea la colegiul la care este profesoara chiar si atunci cand va deveni prima-doamna

B1 B1,
Jill Biden va continua sa predea la colegiul la care este profesoara chiar si atunci cand va deveni prima-doamna

Jill Biden, sotia presedintelui ales, Joe Biden are un doctorat in educatie si este profesoara la un colegiu public din apropiere de Washington. Partera presedintelui ales isi va pastra postul cu norma. continuă pe B1

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a SUA: ce a determinat-o sa-i ceara sotului sau sa candideze la presedintia Americii

Cine este viitoarea Prima Doamna a SUA? Joe Biden este pe punctul de a castiga cursa pentru Casa Alba la a treia incercare avand o sustinere puternica din partea sotiei sale, mai ales dupa ce acesta renuntat la candidatura in 2015. Jill Biden este profesoara de 30 de ani si o activista ferventa pentru educatie, munca sa fiind concentrata asupra colegiilor comunitare.

Jill Biden a decis sa nu renunte la locul de munca: Va fi prima sotie de presedinte care se va deplasa zilnic intre serviciu si Casa Alba

Noua prima-doamna a Statelor Unite, Jill Biden, nu intentioneaza sa-si intrerupa activitatea de profesoara odata cu instalarea la Casa Alba, scrie presa de peste Atlantic.

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Energia si discursul ei optimist au sedus in timpul campaniei pentru alegerile SUA, in care Jill Biden a fost implicata neobosit cu un singur mesaj: doar sotul ei Joe va putea uni o tara divizata la extrem prin intrarea in Casa Alba, relateaza AFP.

Ce rol va avea Jill Biden ca Prima Doamna a Americii

In calitate de PrimaDoama, este de asteptat ca Jill Biden sa se implice in rezolvarea problemelor din educatie si sa relanseze Fortele Unirii, o misiune de adunare in jurul familiilor militare pe care ea.

Ce va face, de fapt, Jill Biden dupa ce sotul sau a devenit presedintele SUA

Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba. Acesta l-a facut pe Donald Trump sa plece cu coada intre picioare, dupa ce a pierdut multi dintre alegatori. Ce va face Jill Biden dupa ce sotul sau a devenit presedintele Statelor Unite ale Americii? Ce va face noua Prima Doamna a Americii? Joe Biden a .

Ce haine au purtat Kamala Harris si Prima Doamna, Jill Biden, pe scena victoriei

Joe Biden si Kamala Harris si-au sarbatorit victoria in Wilmington, Delaware. Iata ce au purtat atat prima femeie de culoare Vice-Presedinte al Statelor Unite, cat si Prima Doamna, Jill Biden, cu ocaza acestui eveniment! .

Care este pasta de dinti perfecta pentru tine. La ce trebuie sa fii atent

Alaturi de alte produse pentru igiena personala, pasta de dinti este printre cele mai utilizate. Cu toate ca multi dintre noi avem acest produs in casa, putini sunt cei care stiu cum trebuie sa alegem produsul, in asa fel incat sa fie cu adevarat benefic pentru igiena orala. La ce trebuie sa fii atent cand .

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Jill Bidenesteviitoarea prima-doamnaa Statelor Unite ale Americii nr. Sotia lui Joe Bidena postat sambata seara pe Twitter o fotografie in care Joe Biden apare purtand o sapca.

A fost promulgata legea prin care este simplificata declararea si colectare impozitului pe cladiri

Klaus Iohannis a promulgat legea care reglementeaza simplificarea declararii si colectarii impozitul.

Maradona a avut momente de confunzie dupa operatie. Care este acum starea fostului fotbalist

Fostul mare fotbalist argentinian Diego ArmandoMaradona trece prin momente extrem de dificile in urmainterventiei chirurgicale pe care a suferit-o. Sportivulva mai ramane cateva zile in spital,.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )