Libnet.ro
UNICEF

12:01

Alimentele nocive pentru dinti. Mare atentie: ce ti se intampla daca nu te opresti acum

Playtech Playtech,
Alimentele nocive pentru dinti. Mare atentie: ce ti se intampla daca nu te opresti acum

Ultimele statistici arata ca jumatate dintre persoanele care se plang ca au probleme cu dantura se plang ca au dintii sensibili. Durerile apar atunci cand mananci sau bei ceva nepotrivit si iata care sunt cele mai nepotrivite alimente pentru dantura. Alimente nocive pentru dinti Mai tineti minte cand eram mici si parintii nu ne lasau . continuă pe Playtech

Alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma

Te-ai intrebat vreodata de ce esti obosit, lipsit de chef si mai ai si dureri in partea dreapta? Atunci de vina pot fi alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma desi medicii nutritionisti tot trag semnale de alarma cu privire la consumul lor. Alimentele nocive care iti .

Ce se intampla in corpul tau cand nu bei apa. Mare atentie, nu face aceasta greseala

Specialistii au descoperit cel putin sapte lucruri ciudate care se intampla corpului tau atunci cand nu bei apa. La urma urmei, apa este esentiala pentru ca trupul dumneavoastra sa functioneze normal. Ce se intampla in corpul tau cand nu bei apa Nu este tocmai un secret ca ar trebui sa bei apa in fiecare zi, .

Bauturile care iti afecteaza memoria. Mare atentie, le consumam prea des

Putini stiu, dar exista bauturi care iti afecteaza memoria. Ce nu e bine sa consumi? Care sunt lucrurile bune si care sunt cele rele pentru creierul tau? Specialistii au descoperit. Ce bauturi iti afecteaza memoria? Sunt multe persoane care nu constientizeaza cat de importante sunt lucrurile pe care le consumam si ce aport aduc acestea .

Un baietel de 4 ani a murit dupa ce a dus un balon la gura. Cum s-a produs tragedia. Parinti, mare atentie!

S-a intamplat o adevarata tragedie pentru o familie de romani din Italia, dupa ce baietelul lor de doar patru ani a murit din cauza unui balon. Un baietel de 4 ani a murit dupa ce a dus un balon la gura Mama acestuia a privit cu neputinta scenele infioratoare, fara a putea face nimic pentru .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Ce se intampla daca iti pui bicarbonat si felii de lamaie pe calcaie. Truc genial si ieftin, pentru toti romanii

Daca ai incercat tot felul de tratamente scumpe si nimic nu a dat rezultatele dorite, atunci trebuie sa afli acest truc ieftin si natural. Iata cum poti scapa de calcaiele crapate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu si a lamaii! Bicarbonat si lamaie pentru calcaie Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are o multime .

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste carnea cruda. Asta e trucul gospodinelor de la tara

Este asul din maneca al gospodinelor adevarate si le scapa de multe dintre problemele aparute in bucatarie. Putine persoane stiu, insa, ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu peste carnea cruda. O sa iti para rau ca nu ai avut habar de acest truc pana acum! De ce se pune bicarbonat de sodiu peste .

Ce se intampla daca incepi sa claxonezi fete pe strada. Politia Romana a dat raspunsul ferm

Dragoste la primul claxonsau asa ar fi in mintea celor care atentioneaza femeile din mers. Nu s-a auzit, insa, de vreo relatie care sa se fi infiripat astfel. De aceeasi parere este si Politia Romana, care explica atitudinea barbatilor convinsi ca nu gresesc cu nimic daca folosesc excesiv claxonul atunci cand intrevad suvite blonde. Cand .

Ce se intampla daca oferi mii de dolari persoanelor fara adapost? Rezultatele sfideaza stereotipurile

Ai mai auzit-o si probabil ai gandit-o chiar si tu: a da bani persoanelor fara adapost nu este cel mai bun mod de a-i ajuta, intrucat ajung sa fie risipiti sau cheltuiti pentru alcool,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )