Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Playtech Playtech,
Alimentul care este aur pentru sanatate. Trebuie consumat cat mai des

Alimentul acesta este aur pentru sanatate si e, cu siguranta, unul dintre cele mai iubite produse din frigider. Motivele pentru care trebuie consumat cat mai des sunt nenumarate, iar medicii incurajeaza sa il mancam in cantitati cat mai mari. Ce aliment trebuie consumat cat mai des de romani Medicii atrag atentia asupra unui aliment care . continuă pe Playtech

Fructul care se coace in 9 luni, fix cat o sarcina de om. E aur pentru silueta ta

Rodul unui pom fructifer poate fi consumat atat ca fruct, cat si ca leguma. Este vorba despre un produs bogat in calorii sanatoase care, desi contine grasimi ce pot fi digerate cu usurinta de organism, tot trebuie consumat cu moderatie. Fructul care se coace in 9 luni. Are beneficii fabuloase pentru silueta De zeci de .

Alimentul care te scapa de toate durerile. Este la indemana tuturor, trebuie sa-l consumam mai des

Un aliment te va ajuta sa scapi de dureri. Toti il au in casa, dar putini stiu beneficiile acestuia. Despre ce este vorba si cum ai putea sa-l consumi mai des pentru a-ti imbunatati stilul de viata? E usor sa-l introduci in meniul tau. Alimentul care te ajuta impotriva durerilor Aloe vera e foarte importanta, .

Produsul din baie care te scapa de petele de grasime de pe haine. E aur pentru tinutele tale!

Petele de grasime de pe haine ne dau mari batai de cap, mai ales atunci cand nu aveam in plan sa punem masina de spalat in functiune. Afla ca poti scapa usor de corvoada cu ajutorul unui produs banal pe care sigur il ai in baie. Scapa de petele de grasime de pe haine cu .

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Care este secretul fericirii, de fapt. Lidia Fecioru te invata sa il descoperi VIDEO

Care e secretul oamenilor fericiti? Lidia Fecioru vine cu mai multe detalii care ii pot ajuta pe multi sa se descopere si sa-si gaseasca fericirea. Care e secretul momentelor de liniste si fericire? Specialistul aduce in prim-plan detalii pentru cei tristi. Lidia Fecioru dezvaluie secretul fericirii Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre secretul fericirii in .

Victor Ponta: Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari

Victor Ponta a declarat, duminica noapte, ca acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati,noi proiecte si noi provocari. Rezultatele partiale ale alegerilor generaleplaseaza.

Ponta, pe Facebook: Este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari

Victor Ponta, presedintele Pro-Romania, un partid care pare sa ramana in afara Parlamentului, a postat un scurt mesaj pe Facebook spunand ca este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari.

DigiSport: Cristiano Ronaldo, implicat intr-un scandal de proportii! Firma starului de la Juventus este investigata pentru frauda

O companie a lui Cristiano Ronaldo are mari probleme. Asta dupa ce fratele starului de la Juventus, Hugo Dinarte Aveiro, este investigat pentru frauda.

Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), care potrivit rezultatelor exit-poll ar intra in Parlament, trecand pragul electoral de 5%, este un partid infiintat in toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012, care militeaza pentru unirea cu Republica Moldova. in 2015 el a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, avand o interdictie de 5 ani de a intra in aceasta tara. Partidul se defineste ca fiind de dreapta, conservator, patriot si unionist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )