Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Hotnews Hotnews,
 Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), surpriza alegerilor parlamentare 2020

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), care potrivit rezultatelor exit-poll ar intra in Parlament, trecand pragul electoral de 5%, este un partid infiintat in toamna anului trecut de George Simion, fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012, care militeaza pentru unirea cu Republica Moldova. in 2015 el a fost retinut si expulzat din Republica Moldova, avand o interdictie de 5 ani de a intra in aceasta tara. Partidul se defineste ca fiind de dreapta, conservator, patriot si unionist. continuă pe Hotnews

Alegeri parlamentare 2020: Primele rezultate exit-poll Cea mai slaba prezenta din ultimii 31 ani Prezenta la vot de 31,84% LIVETEXT

Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 care au avut loc duminica, 6 decembrie, a fost de 31,84% 5. 135), cea mai scazuta prezenta din ultimii 31 ani. Primele rezultate exit-poll ale alegerilor parlamentare 2020 plaseaza PSD pe primul loc, urmat de PNL si USRPLUS. 35 Cine este Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza alegerilor parlamentare 202023:11 Rezultate alegeri parlamentare 2020 Exit-poll CURS-Avangarde pentru ora 21. Diferenta de sub un procent intre PSD si PNL22:36 Marcel Ciolacu sustine ca Alexandru Rafila e una dintre propunerile de premier din partea PSD. 00 Prezenta la vot la alegerile parlamentare 2020 a fost pana la aceasta ora de 31,84%. 00 Rezultatele alegerilor parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde.

George Simion (AUR): Este o victorie a neamului romanesc, la un an de existenta a Aliantei pentru Unirea Romanilor. Este o speranta in aceasta noapte in care a intrat Romania

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a sustinut o declaratie dupa primele rezultate exit-poll, care plaseaza partidul infiintat in 1 Decembrie 2019 peste necesarul de 5% pentru.

George Simion (AUR): Este o victorie a neamului romanesc, la un an de existenta a Aliantei pentru Unirea Romanilor. Este o speranta in aceasta noapte in care a intrat Romania

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a sustinut o declaratie dupa primele rezultate exit-poll, care plaseaza partidul infiintat in 1 Decembrie 2019 peste necesarul de 5% pentru.

Marea surpriza a alegerilor: AUR. De unde a aparut partidul, cine sunt liderii si ce nume de premier au pregatit

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a fost surpriza alegerilor parlamentare din 2020, reusind sa treaca pragul electoral de 5%, ajungand astfel in Parlament, desi la alegerile locale a obtinut sub 1%. Formatiunea este condusa de George Simion, fost candidat independent la europarlamentarele din 2019, si de fostul jurnalist Claudiu Tarziu. Premierul propus de AUR e Calin Georgescu.

Surpriza alegerilor: AUR are sanse sa intre in Parlament, dar nu vrea in nicio coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, du.

AUR se pregateste sa conteste alegerile in Diaspora: A fost o uriasa bataie de joc

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a anuntat, duminica seara, ca se pregateste sa conteste alegerile din Diaspora: A fost o uriasa bataie de joc, este o frauda a sistemului condus de Klaus Iohannis impotriva votului cetatenilor romani de peste hotare.

Liderul AUR: Se anunta un rezultat foarte bun Nu o sa intram in vreo coalitie de guvernare. Nu vedem nicio diferenta intre partidele lui Iohannis si Ciolacu

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) George Simion a declarat, duminica seara, ca partidul a obtinut peste cele 500. 000 de voturi pe care si-a propus sa le intruneasca si care ar trebui sa le asigurea intrarea in Parlament.

GEORGE SIMION, AUR: Nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare, ca formatiunea pe care o reprezinta a avut un rezultat bun si nu va dori sa intre in nicio coalitie de guvernare.

George Simion, avertisment dur, dupa ce exit-poll-ul a anuntat intrarea AUR in Parlament

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a facut declaratii dupa ce datele exit-poll-ului au anuntat intrarea in Parlament a formatiunii sale.

Boris Volosatii candideaza in Parlamentul Romaniei din partea AUR

Candidatul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) in Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei, Boris Volosatii, a indemnat moldovenii cu cetatenie romana sa voteze la alegerile din 5 si 6 decembrie, sa puna stampila in dreptul numelui sau, pe pozitia a saptea. intr-oconferinta de presala IPN, Boris Volosatii a remarcat ca, votandu-l, vom putea reintregi tara, readuce demnitatea romaneasca la nivelul cerintelor timpurilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )