Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Playtech Playtech,
Alimentul daunator pe care toti romanii il au in casa. Mare atentie, este foarte periculos

Romanii trebuie sa fie atenti la acest aliment! il poti inlocui lejer cu altceva. Care este alternativa pe care o pot avea gurmanzii si de ce alimentul lor preferat este atat de daunator? Alimentul daunator preferat de romani Multi dintre romanii din ziua de azi nu il mai consuma atat de mult, dar totusi continua . continuă pe Playtech

Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca. Ce se va intampla la Muzeul ASTRA, in weekend

Cu ocazia ASTRA Festival AFF), vizitatorii celui mai mare muzeu in aer liber din Romania, Muzeul ASTRA, vor avea ocazia sa vizioneze, pentru prima data, filme din barci care plutesc, a precizat pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian Stefan. Activitatea inedita pe care toti romanii vor sa o faca Acest mod de a urmari productii .

Alimentul cu care nucile nu se mananca, niciodata. Toti romanii fac aceasta combinatie gresita

Desi miezul de nuca este cunoscut pentru impactul sau benefic asupra corpului, fiind o sursa bogata de proteine si de fibre, in combinatie cu alte alimente, efectele sale se diminueaza, ba chiar nu aduc un plus organismului, ingreunand digestia. Sanatatea din miezul de nuca scade in combinatie cu acest aliment Ca in cazul tuturor alimentelor, .

Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Specialistii trag un semnal de alarma: cand se bea, de fapt, corect

Sunt sute de milioane de oameni care isi beau cafeaua in fiecare dimineata, iar unii o beau chiar pe stomacul gol, lucru total nerecomandat de specialisti. Toti romanii beau cafeaua la ore gresite! Astfel, neurologul Steven Mille, de la Univesritatea din Maryland, spune ca nu ar trebui sa consumam cafea atata vreme cat nivelul de .

Cum faci Lapte de pasare, desertul genial pe care il mancau toti romanii, in copilarie

Daca nu stii ce sa mai gatesti dulce pentru cei dragi, reteta de mai jos este perfecta! Asa faci Lapte de pasare, desertul pe care il mancau toti romanii, in copilarie. E mai simplu decat ti-ai fi inchipuit. Reteta LAPTE DE PASARE, desertul copilariei Amandinele, Diplomatul, Ora 12, Alba-ca-Zapada sau Lapte de pasare erau prajiturile .

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

Constantin Mituletu-Buica (AEP): Am indemnat toti romanii din strainatate sa se inscrie la votul prin corespondenta. Din nefericire, nu avem un numar foarte mare de persoane inregistrate (VIDEO)

Constantin-Florin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, a explicat ca nu avem un numar foarte mare de persoane care s-au inregistrat pentru votul prin corespondenta, in ciuda ca.

Mare atentie la cei 2.500 lei pentru laptopuri, sa nu luati amenda. Despre cati bani ar fi vorba

Povestea o contabila, inainte de a se adopta OUG 132, ca s-a trezit in birou cu un angajat care a zis sa-i dea cei 2. 500 lei. Ea l-a intrebat, bineinteles, despre ce este vorba. El i-a zis ca a auzit ca a primit 2. 500 lei pentru laptopuri de la stat si ca vrea banii, ca stie el. A incercat contabila sa-i explice ca nu e inca in vigoare si asteapta sa vada in Monitorul oficial pentru a intelege exact ce este de facut. Dupa o perioada in care el a tot sustinut ca a auzit la televizor si s-a scapat ca vrea sa plece cu banii la mare, a plecat nemultumit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )