Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alimentul genial care te fereste de boli grave. Toti romanii trebuie sa il consume zilnic

Playtech Playtech,
Alimentul genial care te fereste de boli grave. Toti romanii trebuie sa il consume zilnic

Exista un aliment genial care te fereste de boli grave, iar acesta este ardeiul iute. De ce? Deoarece capsaicina din interior face adevarate minuni in organism. Alimentul genial care te fereste de boli grave Acest element ce da iuteala ardeiului iute verde te ajuta, asadar, sa scapi de mai multe tipuri de afectiuni. Astfel, un . continuă pe Playtech

Oficial: toti romanii vor iesi mai devreme la pensie daca locuiesc in aceste localitati. Lista actualizata chiar azi

In 25 septembrie va scriam ca exista un proiect de lege pentru romanii care vor putea iesi la pensie mai devreme. Lista cu zonele ce beneficiaza de acest acest act normativ a fost reactualizata. La lista initiala s-au mai adaugat alte cateva localitati. Toti romanii vor iesi mai devreme la pensie daca locuiesc in aceste .

Ce beneficii secrete are painea, de fapt. Toti romanii trebuie sa stie cand sa o consume

In ultimii ani au aparut tot mai multe voci care ne avertieaza sa stam de parte de paine. Studii recente dau peste cap toate teoriile nutritionistilor! Ce beneficii secrete are, de fapt painea? Beneficiile secrete ale painii. Detaliile pe care trebuie sa le stie toti romani care o consuma in cida faptului ca este inclusa .

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel. Toti romanii trebuie sa il foloseasca

Ce este mai frumos decat sa iesi din dus sa te infasori intr-un prosop mare si pufos. Cu totii avem in casa prosoape de diferite dimensiuni si este important ca prosoapele sa isi pastreze moliciunea spalare dupa spalare. Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel Dar inainte de a .

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Ti se strica hainele repede? Atunci sigur faci aceste greseli banale, ca toti romanii

Pentru multi, in special pentru cei care nu au avut parte de ele in copilarie pe cat si-ar fi dorit, relatia cu hainele este speciala, drept pentru care le acorda multa atentie. Cu tot cu aceasta grija, intervin unele greseli banale care pot deteriora tesaturile lor. Pentru a pastra culorile si materialele vii chiar si .

Ce se intampla in corpul tau daca mananci sfecla zilnic. Toti romanii trebuie sa o includa in alimentatie

Sfecla rosie a primit recent denumirea de superaliment, multi profesionisti din domeniul sanatatii incurajand oamenii din toate categoriile sociale sa manance sfecla. Si are sens. Sfecla rosie este o planta si isi castiga nutrientii in mod natural din pamant ceva care, in sine, va aduce cu sine niste lucruri destul de bune. Ce se .

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Cercetatorii au descoperit o metoda simpla de a elimina pesticidele, spre exemplu, de pe mere, si anume, scufundarea fructelor pentru 15 minute, intr-un amestec de bicarbonat de sodiu. Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume Merele au ocupat un loc fruntas in topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Daca pana acum .

Cardul de sanatate este obligatoriu de la 1 octombrie. Ce trebuie sa stie toti romanii

Cardul de sanatate devine din nou obligatoriu, incepand cu data de 1 octombrie, in cazul serviciilor medicale acordate de medici pacientilor care se prezinta la cabinet. CNAS a luat aceasta hotarare ca sa aiba o evidenta mai clara a banilor din sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Societatea Nationala de Medicina Familiei avertizeaza ca inca nu .

Alimentele care ajuta sistemul imunitar sa lupte cu virusi. Toti romanii trebuie sa le manance in pandemie

Alimentatia este baza unui corp si a unei minti sanatoase. Ce alimente ajuta organismul sa lupte cu virusii? Sezonul rece a venit, iar noi suntem predispusi imbolnavirii, mai cu seama in aceste vremuri tulburi. Consuma alimentele din lista de mai jos si te vei proteja de bacterii! Alimente potrivite te ajuta sa ai un sistem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )