Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel. Toti romanii trebuie sa il foloseasca

Playtech Playtech,
Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel. Toti romanii trebuie sa il foloseasca

Ce este mai frumos decat sa iesi din dus sa te infasori intr-un prosop mare si pufos. Cu totii avem in casa prosoape de diferite dimensiuni si este important ca prosoapele sa isi pastreze moliciunea spalare dupa spalare. Ingredientul din bucatarie care iti face prosoapele moi si albe, ca la hotel Dar inainte de a . continuă pe Playtech

Plantele care iti dau energii pozitive. Cu ce flori trebuie sa iti umpli casa si biroul

Daca pana acum ai crezut ca motivul principal pentru care florile se tin in casa este unul care tine strict de decor, te-ai inselat amarnic. Specialistii iti spun totul despre plantele care iti dau energii pozitive! Acestea sunt plantele care dau energii pozitive Desi nu te-ai gandit niciodata la acest aspect, sunt unele plante care .

Cum face bani Clotilde Armand. E singurul primar din Bucuresti care procedeaza asa

Primarul ales pentru Sectorul 1 al Capitalei, Clotilde Armand este una din cele mai boggate persoane in acst moment. Cum reusit acest lucru si de ce este singura in aceasta postura, cititi in randurile care urmeaza. Cum face bani Clotilde Armand Conform unor informatii publicate de ZF si preluate de Mediafax, noul primar ales la .

O noua molima devastatoare vine din China. Moartea Neagra face ravagii

Izbucnirea Covid-19 a reinviat o lege veche de secol, din epoca coloniala. Guvernul indian a invocat Legea epidemica, din cazua bolii Moartea Neagra, in epoca coloniala din 1897. Legea a fost adoptata initial pentru a combate ciuma Bombay din 1896. Ciuma a facut ravagii in Bombay. A prezentat unele dintre aceleasi provocari cu care se .

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Judetul din Romania care se inchide de la 5 octombrie. Anuntul terifiant al Guvernului

A fost record negativ, in data de 28 septembrie, in privinta pacientilor internati in stare grava la sectiile ATI din Romania. 560 de oameni se lupta cu virusului plus inca o zi de crestere sustinuta a cazurilor de noul coronavirus raportate in ultimele 24 de ore. Pentru moment, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, exclude instaurarea unei .

Cum iti faci Dacia electrica cu acest dispozitiv. Inventia geniala a unor moldoveni care iti baga masina veche la priza

Trei tineri din Republica Moldova au inventat un kit care poate transforma orice Dacie Logan intr-un automobil 100% electric, indiferent ca a fost dotata cu motor pe benzina sau motor diesel. A fost inventat kit-ul care isi face Loganul 100% electric. Cat costa? Trei tineri ingineri moldoveni au inventat un kit care face orice Dacia .

Samsung lanseaza gadgetul la care Apple doar viseaza: cum iti face viata mai usoara

In urma cu aproximativ trei ani, cei de la Apple au dezvaluit un gadget care nu a ajuns niciodata in magazine, iar gigantul din Cupertino a anuntat ca renunta la idee. Acelasi concept a.

RoomShift: un sistem VR care iti simplifica munca in achizitionarea unei case

Cercetatorii de la Institutul ATLAS de la Universitatea din Colorado au creat recent RoomShift, un mediu haptic si dinamic care ar putea fi utilizat pentru a sustine o varietate de experiente de.

Bautura care te face bine in cel mai scurt timp, daca te doare stomacul. Este atat de simplu

Faptul ca mancam haotic, cu portii cand prea mari si cand prea mici, ne poate afecta sanatatea. Deseori, facem alegeri alimentare neinspirate, care alaturi de ritmul de viata alert si stresant ne fac sa ne alegem cu dureri de stomac, iar in unele cazuri se poate ajunge la gastrite sau la ulcere. Bautura care te .

Primarul din Gorj care a sarbatorit victoria calare: Iubesc aceste animale, sa le aratam oamenilor ca de aici am plecat

Primarul Ion Dumitru Popescu PSD) a gasit o modalitate unica pentru a sarbatori ca a castigat un nou mandat la Primaria Dragutesti din judetul Gorj. Politicianul s-a plimbat calare pe cal, pe strazile din comuna, fiind escortat de zeci de masini.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )