Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alin Barbu, din nou director general interimar al BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alin Barbu, din nou director general interimar al BVB

Alin Barbu, Director General Adjunct al Bursei de Valori Bucuresti, a fost numit, ieri, in functia de Director General interimar, dupa ce Consiliul Bursei a luat act de demisia lui Ludwik Leszek Sobolewski din functia de Director General, potrivit unui raport al BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Marius Alin Barbu a fost numit director general interimar al Bursei de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat miercuri ca Marius Alin Barbu, actualul director general adjunct, a fost numit director general interimar al institutiei, in urma demisiei lui Ludwik Sobolewski.

Marius-Alin Barbu, numit director general interimar al BVB

Marius-Alin Barbu a fost astazi numit in functia de director general interimar al Bursei de Valori Bucuresti BVB), de catre Consiliul Bursei, potrivit unui raport curent al operatorului pietei de capital.

Marius-Alin Barbu, numit director general interimar al BVB

Marius-Alin Barbu a fost astazi numit in functia de director general interimar al Bursei de Valori Bucuresti BVB), de catre Consiliul Bursei, potrivit unui raport curent al operatorului pietei de capital.

Bursa de Valori Bucuresti are un nou director general. Cine a preluat postul

Marius-Alin Barbu a fost numit in functia de director general interimar al Bursei de Valori Bucuresti BVB), de catre Consiliul BVB. Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca, reunit in.

EXCLUSIV/UPDATE2 Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma lui George Butunoiu pentru recrutarea unui director general in cadrul companiei

Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma de executive search George Butunoiu Group pentru procesul de recrutare a unui nou director general al companiei, pe motiv ca in anuntul de selectie s-a scos o conditie obligatorie din contract, respectiv ca noul director general sa fi condus firme care sa fi fost profitabile in ultimii 5 ani, fara sa se fi incheiat un act aditional in acest sens, au declarat luni pentru HotNews. ro oficiali ai Postei Romane. Contractul initial cu firma lui George Butunoiu a fost incheiat in luna august din acest an, cand director general interimar era Andrei Stanescu, iar Elena Petrascu, actualul director general interimar al Postei, era director al directiei juridice. UPDATE Posta Romana a comunicat oficial motivele rezilierii contractului cu firma de executive search George Butunoiu Group pentru selectarea directorului generalUPDATE2 Andrei Stanescu, fostul director general interimar al Postei, sustine ca nu a avut informatii privind modificarea conditiilor de participare in cadrul procesului de selectie.

EXCLUSIV Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma lui George Butunoiu pentru recrutarea unui director general in cadrul companiei

Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma de executive search George Butunoiu Group pentru procesul de recrutare a unui nou director general al companiei, pe motiv ca in anuntul de selectie s-a scos o conditie obligatorie din contract, respectiv ca noul director general sa fi condus firme care sa fi fost profitabile in ultimii 5 ani, fara sa se fi incheiat un act aditional in acest sens, au declarat luni pentru HotNews. ro oficiali ai Postei Romane. Contractul initial cu firma lui George Butunoiu a fost incheiat in luna august din acest an, cand director general interimar era Andrei Stanescu, iar Elena Petrascu, actualul director general interimar al Postei, era director al directiei juridice. Vom reveni cu amanunte.

EXCLUSIV/UPDATE Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma lui George Butunoiu pentru recrutarea unui director general in cadrul companiei

Consiliul de Administratie al Postei Romane a decis luni rezilierea contractului cu firma de executive search George Butunoiu Group pentru procesul de recrutare a unui nou director general al companiei, pe motiv ca in anuntul de selectie s-a scos o conditie obligatorie din contract, respectiv ca noul director general sa fi condus firme care sa fi fost profitabile in ultimii 5 ani, fara sa se fi incheiat un act aditional in acest sens, au declarat luni pentru HotNews. ro oficiali ai Postei Romane. Contractul initial cu firma lui George Butunoiu a fost incheiat in luna august din acest an, cand director general interimar era Andrei Stanescu, iar Elena Petrascu, actualul director general interimar al Postei, era director al directiei juridice. UPDATE Posta Romana a comunicat oficial motivele rezilierii contractului cu firma de executive search George Butunoiu Group pentru selectarea directorului general.

Conflictul din Posta Romana: Reactia noii conduceri la acuzatiile fostului director general privind beneficiile pe care le-ar avea liderul sindical Matei Bratianu si fiii acestuia in companie

Posta Romana, sub conducerea interimara a Elenei Petrascu, a reactionat marti la acuzatiile aduse saptamana trecuta de fostul director general interimar, Andrei Stanescu, legate de beneficiile pe care le-ar avea liderul de sindicat Matei Bratianu si fiii acestuia in companie, in ciuda procesului de restructurare. Noua conducere precizeaza ca lui Matei Bratianu i-a fost suspendat contractul individual de munca, incepand cu august 2015, pe durata exercitarii functiei lider sindical, explica de ce are acesta 'Duster si motorina fara kilometri, de la Posta', si raspunde si acuzatiilor legate de beneficiile pe care le-ar avea fiii acestuia in companie.

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, la 6,1%, estimarile privind cresterea economica in 2017

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit din nou, in sus, estimarile privind cresterea economica a Romaniei in 2017, la 6,1%, de la 5,6% cat preconizase anterior, anunta Agerpres.

SURSE Cum si cand modifica majoritatea PSD-ALDE abuzul in serviciu/ Metoda prin care se ajunge din nou la pragul de 200.000 de lei

Majoritatea PSD ALDE intentioneaza sa redefineasca abuzul in serviciu, in sensul ca fapta constituie infractiune numai daca provoaca consecinte deosebit de grave, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Vor sa reinvie o prevedere din vechiul Cod Penal, care arata la articol 146 ca prin consecinte deosebit de grave se intelege o paguba materiala mai mare de 200. 000 de lei sau o perturbare deosebit de grava a activitatii, cauzata unei autoritati publice, au precizat pentru HotNews. ro sursele citate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )