Libnet.ro
UNICEF

18:15

Alina Arhire, eMAG: Ne pregatim pentru Black Friday din ianuarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Arhire, eMAG: Ne pregatim pentru Black Friday din ianuarie

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, pregateste inca din luna ianuarie editia din acest an a Black Friday , eveniment sinonim cu reducerile, care va incepe pe 18 noiembrie, spune Alina Arhire, business unit manager al categoriilor. continuă pe Wall-Street Ro

Alina Arhire, eMAG: Am investit in ultimii doi ani peste 3 mil. euro in a-i motiva pe clienti sa comenteze pe site

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a investit in ultimii doi peste trei milioane de euro in dezvoltarea de programe care sa ii motiveze pe clienti sa comenteze in dreptul produselor pe care le comanda si le utilizeaza, a spus Alina Arhire,.

Black Friday la concerte si spectacole:reduceri de pana la 50% in acest weekend pentru concerte sustinute de Jethro Tull, Bere Gratis si Horia Brenciu

Pretul biletelor pentru spectacolele pe care le vor sustine lunile viitoare artisti cunoscuti precum Jethro Tull, Horia Brenciu, Bere Gratis si Loredana au reduceri de pana la 50% in acest weekend.

Dragos Doros, ANAF: Pregatim un buton ANAF pentru plata datoriilor din aplicatiile de ebanking ale bancilor

Autoritatea Nationala de Administratie Fiscala ANAF) discuta cu bancile prezenta ANAF in aplicatiile de ebanking ale acestora printr-un buton, care sa permita utilizatorilor sa plateasca datorii pe care le au catre Fisc online, direct din aplicatia pe.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )