Libnet.ro
UNICEF

13:30

Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

ADPM ADPM,
Alina Eremia, premiata pentru cea mai rapida ascensiunea in muzica!

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste ale momentului in Romania, continua sa isi surprinda milioanele de fani cu vesti minunate! . continuă pe ADPM

Masajul, cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om. Ce fel de masaj vi se potriveste in functie de afectiuni

Masajul este recomandat de specialisti pentru ca stimuleaza intregul organism. in functie de tipul de masaj ales, acesta va poate creste imunitatea, va relaxeaza si va incarca bateriile. Masajul reprezinta cea mai veche forma de terapie cunoscuta de om, iar efectele lui se vad atat fizic, cat si psihic.

Vladimir Socor: Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM este trecerea in opozitie

Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM si sansa pentru revitalizarea partidului este trecerea in opozitie, dar este putin probabil ca europenii sa accepte. De aceasta parere este Vladimir Socor, . Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

Cea mai calda noapte de noiembrie: s-au inregistrat 17 grade in sudul tarii. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii

Noaptea de 21 spre 22 de noiembrie a fost cea mai calda din ultimii 35 de ani, maximele ajungand chiar si la 17 grade. Mai mult, duminica la pranz, termometrele aratau in unele zone chiar si 24 de grade Celsius. Meteorologii anunta insa ca se instaleaza toamna si ca vremea se va raci din aceasta seara, iar valorile termice vor cobori chiar si cu zece grade in unele zone.

Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna

Descrisa in materialele de promovare ca fiind o camera Leica entry-level, ati fi tentati sa credeti ca este ieftina, dar notiunea producatorului difera de a voastra. Dupa cateva saptamani de speculatii legate de noua camera Leica, producatorul german a decis sa lanseze oficial cel mai nou model al sau. Ilustrat in imaginea de mai sus, [] Cea mai ieftina camera Leica costa cat o masina buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

Cea mai buna reteta de post cu peste: ciorba din capatani si cozi. Secretul deliciosului preparat gatit in Baragan

Cea mai buna ciorba de peste o face, evident, o nevasta de pescar din Baragan. Pasionata de arta culinara, Gela Dumitrache, de profesie invatatoare in comuna Unirea, pregateste bunatati ca la carte. Gospodina ne-a dezvaluit secretul delicioasei ciorbe.

VIDEO Care este rolul ganglionului santinela in abordarea cancerului? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu: Ne ajuta sa evitam disectiile largi si recuperarea e mai rapida

Tehnica ganglionului santinela s-a dovedit extrem de eficienta in cancerul mamar, dar si in alte tipuri de cancere, precum cele genitale, de colon, gastrice si melanoame. Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a explicat care sunt beneficiile tehnicii ganglionului santinela, cum este acesta pus in evidenta si de ce este indicata in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente. Tehnica identificarii ganglionului santinela nu se face oriunde. Punem si noi umarul n. red. MedLife) la identificarea acestuia in sistemul privat, il folosim din 2011-2012 cu succes. Avem avantajul ca programul de screening functioneaza bine, ca descoperim leziuni mici si atunci si interventiile chirugicale sunt limitate, cu o recuperare rapida, a precizat Dr. Viisoreanu.

Cum alegi cea mai buna sare? Sarea de mare, mai sanatoasa decat sarea obisnuita?

Sare de mare, sare roz din Himalaya, sare neagra din Hawaii, sare trandafirie din Bolivia pe rafturile magazinelor cu produse bio si chiar in unele supermarketuri au aparut numeroase alternative la sarea de masa cu care suntem obisnuiti. Sunt aceste cristale colorate de sare mai bune decat sarea normala? Sau campaniile de promovare exagereaza proprietatile acestora?.

A fost realizata cea mai mare tranzactie de pe piata farmaceutica. Afla detaliile

Companiile Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, in urma caruia va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume.

Gabriel Liiceanu, despre noua carte a lui Mircea Cartarescu: E cea mai importanta lansare din ultimii 25 de ani

O afluenta uriasa de public, compus din sute de persoane, a intampinat sambata, la Targul de Carte Gaudeamus, lansarea celei mai noi carti a lui Mircea Cartarescu, romanul Solenoid.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )