Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: Atitudinea publica a PSD este una inselatoare. Romania trebuie sa fie pusa peste interesele de partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca desi in ultimul timp formatiunea pe care o reprezinta a dialogat cu politicienii social-democrati, PSD ramane in continuare principalul adversar politic.

Horia Andreescu, dirijorul marilor orchestre ale lumii, la Adevarul Live, de la 13.00

Maestrul Horia Andreescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dirijori romani in tara si in strainatate, vine in cortul Adevarul Live din piata George Enescu pentru a vorbi despre editia din acest an a Festivalului si despre relatia sa cu genialul compozitor roman.

Noaptea alba a filmului romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cea de-a sasea editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 18 septembrie, in opt locuri din Bucuresti. Cinefilii insomniaci pot urmari, pe parcursul noptii, 38 de productii romanesti de succes, iar despre acestea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, project managerul evenimentului, Ramona Sarbu.

Adevarul Live, ora 15.00/ Cat de competitiv este invatamantul universitar privat fata de cel de stat?

In platoul Adevarul Live se discuta, de la ora 15, despre performantele Universitatilor private din Romania in noile conditii de concurenta, sesiunea admiterii de toamna si serviciile complementare cu care aceste institutii de invatamant le concureaza pe cele de stat.

Adevarul Live: incepe Mondialul de rugby, Romania e acolo! Invitat: Hari Dumitras, presedintele federatiei

Adevarul Live il are ca invitat de la ora 12. 00 pe Haralambie Hari Dumitras, presedintele federatiei Romane de Rugby. Romania ia parte la Campionatul Mondial de Rugby care incepe sambata in Anglia.

Alina Gorghiu: E foarte greu sa iti asumi tot balastul din Primaria Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a vorbit, luni, la Sinteza Zilei, despre ce se va intampla la Primaria Capitalei, in conditiile in care Sorin Oprescu va fi suspendat din functie. E foarte greu sa vii acum.

Alina Gorghiu, despre problema refugiatilor: Nu suntem izolati in aceasta criza

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a subliniat, luni, la Sinteza Zilei, care este pozitia Romaniei in chestiunea refugiatilor si a reiterat principiul dupa care ar trebui sa ne ghidam in aceste momente. Nu.

Alina Gorghiu, la Sinteza Zilei: Mi-as dori un guvern minoritar al PNL

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a fost invitata lui Mihai Gadea, luni, la Sinteza Zilei. Liberala si-ar dori un guvern PNL in fruntea tarii, insa a fost rezervata in a discuta posibilitatea initierii unei.

Alina Gorghiu: Rata vaccinarii in Bucuresti a scazut sub pragul de siguranta de 80%. Nu trebuie sa punem in pericol sanatatea copiilor neglijand sau refuzand vaccinarea

Alina Gorghiu sustine vaccinare, drept urmare luni a lansat un apel catre parinti de a-si vaccina copiii cu vaccinurile din schema obligatorie, potrivit Agerpres. Am solicitat ministrului Sanatatii sa demareze.

Alina Gorghiu: Eurodeputatii PNL nu vor fi sanctionati pentru votul asupra rezolutiei PE privind migratia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca europarlamentarii PNL au votat in PE impotriva amendamentelor de instituire a unor cote obligatorii de refugiati, dar au votat rezolutia finala pe aceasta tema pentru mecanisme mai eficiente, aratand ca nu se pune problema sanctionarii lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2354 seconds )