Libnet.ro
UNICEF

07:45

Noaptea alba a filmului romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Noaptea alba a filmului romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cea de-a sasea editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 18 septembrie, in opt locuri din Bucuresti. Cinefilii insomniaci pot urmari, pe parcursul noptii, 38 de productii romanesti de succes, iar despre acestea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, project managerul evenimentului, Ramona Sarbu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00/ Cat de competitiv este invatamantul universitar privat fata de cel de stat?

In platoul Adevarul Live se discuta, de la ora 15, despre performantele Universitatilor private din Romania in noile conditii de concurenta, sesiunea admiterii de toamna si serviciile complementare cu care aceste institutii de invatamant le concureaza pe cele de stat.

Noaptea Alba a Filmului Romanesc, un eveniment pe care niciun cinefil nu ar trebui sa-l rateze

Dupa Noaptea Alba a Muzeelor, Noaptea alba a Bucurestiului, sau Noaptea Alba a Galeriilor, un nou eveniment aduce in prim-plan filmele romanesti. Ce-a de-a sasea editie a Noptii Albe a Filmului Romanesc va avea loc pe 18 septembrie si va aduce pelicule de succes care merita trecute in lista voastra de filme preferate. Evenimentul isi [] Noaptea Alba a Filmului Romanesc, un eveniment pe care niciun cinefil nu ar trebui sa-l rateze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adevarul Live: incepe Mondialul de rugby, Romania e acolo! Invitat: Hari Dumitras, presedintele federatiei

Adevarul Live il are ca invitat de la ora 12. 00 pe Haralambie Hari Dumitras, presedintele federatiei Romane de Rugby. Romania ia parte la Campionatul Mondial de Rugby care incepe sambata in Anglia.

Horia Andreescu, dirijorul marilor orchestre ale lumii, la Adevarul Live, de la 13.00

Maestrul Horia Andreescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dirijori romani in tara si in strainatate, vine in cortul Adevarul Live din piata George Enescu pentru a vorbi despre editia din acest an a Festivalului si despre relatia sa cu genialul compozitor roman.

Alina Gorghiu, la Adevarul Live, despre Primaria Capitalei: Mi-as dori un dialog cu Nicusor Dan. il provoc la o discutie

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor, despre capacitatea Romaniei de a integra refugiati, dar si chestiuni de politica interna, ce tin de alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Si-a schimbat PNL strategia pentru Primaria Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )