Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alina Gorghiu cere aplicarea imediata a deciziei CCR si demiterea lui Teodor Melescanu: Senatul risca o pata imensa de imagine

B1 B1,
Alina Gorghiu cere aplicarea imediata a deciziei CCR si demiterea lui Teodor Melescanu: Senatul risca o pata imensa de imagine

Senatoarea Alina Gorghiu le cere celor doi sefi de Camera, unul ilegal numit in functie, sa puna in aplicare, chiar de joi, decizia CCR prin care mandatul lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului a fost. continuă pe B1

Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca PNL o propune pe Alina Gorghiu sa preia presedintia Senatului in locul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta, candidatul pentru presedintia Senatului, votat si in biroul national, este Alina Gorghiu, a spus Ludovic Orban. Miercuri, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: and Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet and

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD.

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet. in orice scenariu, PSD este singurul perdant al motiunii de cenzura

Senatoarea PNL Alina Gorghiu da asigurari ca liberalii nu isi vor da jos propriul guvern prin votarea motiunii de cenzura. Aceasta a sustinut, la RFI, ca PSD va fi singurul perdant in orice scenariu legat de.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet

Motiunea de cenzura a Opozitiei va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD, declara la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea precizeaza ca liberalii nu vor sprijini demersul social-democratilor.

Melescanu nu demisioneaza in ciuda deciziei CCR: Este o premiera!

Teodor Melescanu a anuntat, miercuri, ca nu va lua nicio decizie cu privire la pozitia de presedinte al Senatului pe care o detine, pana cand CCR nu va redacta motivarea deciziei prin neconstitutionalitatea alegerii sale in aceasta functie si ea va.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )