Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alina Gorghiu, critici dure la Victor Ponta. Care este cauza

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu, critici dure la Victor Ponta. Care este cauza

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, l-a criticat, luni, extrem de dur pe Victor Ponta intr-o postare pe contul sau de Facebook dupa ce pe premierul a iesit public si l-a felicitat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, desi in sistemul de sanatate din Romania este acum un nou haos produs de cardul de sanatate care a devenit obligatoriul de la 1 mai. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Al Jazeera: Este inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in UE

Este absolut inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in Uniunea Europeana, a declarat sambata, intr-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, premierul Victor Ponta, care a atras totodata atentia ca trebuie sa ne pregatim pentru noi valuri de imigranti si ca Marea Neagra a devenit o noua ruta pentru acestia.

Premierul Victor Ponta: Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa ajute emigrantii, nu sa-i respinga sau sa-i lase sa moara pe mare

Premierul Victor Ponta, care se afla intr-un turneu in tari arabe din Golf a afirmat in cadrul unui interviu, ca statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa inteleaga ca se pot construi ziduri in fata.

Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Reactia premierului Victor Ponta in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi a fost criticata de Opozitie. Raspunsul lui Victor Ponta depaseste orice cinism, este de parere sefa PNL, Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta anunta masuri dure daca se vor constata nereguli pe piata concurentiala (VIDEO)

Consiliul Concurentei are instrumentele legale pentru a depista eventualele carteluri si a le sanctiona. Premierul Victor Ponta spune insa ca lucrurile nu se vor opri aici, daca se va demonstra ca marile.

Alina Gorghiu da vina pe Guvern pentru haosul cardurilor de sanatate: Nu este capabil sa-si implementeze nici macar propriile programe

Despre situatia creata in sistemul informational medical din cauza carturilor de sanatate, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, lanseaza un atac dur la adresa Guvernului. Aceasta sustine ca actuala guvernare este.

Ce mesaj a transmis Alina Gorghiu jurnalistilor de Ziua Presei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a postat, duminica, pe pagina personala de Facebook, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, in care arata ca mass-media reprezinta garantia dreptului nostru fundamental la libera exprimare, iar daca presa e independenta financiar poate lupta pentru propria integritate.

Alina Gorghiu, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului: Ei au influentat rezultatul alegerilor din noiembrie 2014 si datorita lor Romania merge astazi pe drumul normalitatii. Respect!

Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. Liderul liberalilor sustine ca tinerii sunt cei care au influentat.

Alina Gorghiu: Mass-media, cu bune si cu rele, reprezinta garantia dreptului nostru fundamental la libera exprimare

Cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, co-presedintele PNL Alina Gorghiu trasmite un mesaj pe pagina sa de Facebook. Liderul liberarilor sustine ca mass-media reprezinta garantia dreptului nostru.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )