Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, la Al Jazeera: Este inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in UE

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la Al Jazeera: Este inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in UE

Este absolut inacceptabil sa-i respingem sau sa-i lasam sa moara pe mare pe imigrantii care vor sa ajunga in Uniunea Europeana, a declarat sambata, intr-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, premierul Victor Ponta, care a atras totodata atentia ca trebuie sa ne pregatim pentru noi valuri de imigranti si ca Marea Neagra a devenit o noua ruta pentru acestia. continuă pe Hotnews

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Premierul Victor Ponta, despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei: Este o dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii.

Victor Ponta, de 1 Mai: Romania este o tara a oamenilor muncitori. Multumesc celor care construiesc, prin munca lor, Romania Puternica!

Cu ocazia zilei Internationale a Muncii, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj romanilor. Ponta a spus ca Romania este o tara a oamenilor muncitori, iar solutia pentru o economie care sa aduca prosperitate.

Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.

Ce spune Victor Ponta despre decizia PNL de a bloca revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a precizat, pe pagina personala de Facebook, ca decizia PNL de a bloca procesul de revizuire a Constitutiei este o masura total gresita, o noua dovada a miopiei, mediocritatii si lipsei de viziune a actualei conduceri a partidului.

Victor Ponta: Facem eforturi pentru romanul rapit in Burkina Faso. Show-ul cu maini ridicate la aeroport apartine trecutului

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, in timpul unei conferinte de presa in Arabia Saudita, unde se afla in vizita, ca din datele pe care le au autoritatile romane, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz.

Victor Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: Din datele pe care le avem acum, e bine

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca, din datele pe care le au autoritatile romane in prezent, cetateanul rapit in Burkina Faso este bine, insa a precizat ca ar fi o crima sa dezvaluie lucruri confidentiale despre acest caz, informeaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta: A fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75% (VIDEO)

Victor Ponta a spus miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost aprobata decizia de crestere a indemnizatiilor veteranilor de razboi cu 75%. Termenul de veteran nu mai este similar doar cu cineva.

Victor Ponta, despre o noua conventie cu FMI: De acelasi acord ca pana acum nu va mai fi nevoie, e alt stadiu (VIDEO)

Un nou acord cu FMI este posibil, insa in alte conditii. Anuntul a fpst facut de Victor Ponta, dupa ce a aratat ca Romania a iesit din recesiune, are excedent bugetar, iar acum poate obtine imprumuturile.

Ponta: Greva este cea mai proasta solutie

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor de resort sa continue dialogul cu sindicatele din administratie, intrucat greva este cea mai proasta solutie si nu va face decat sa il pedepseasca pe cetateanul care aduce venituri la buget, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )