Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alina Gorghiu, declaratie surprinzatoare: Voi fi ultima care va anunta unde va candida

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, declaratie surprinzatoare: Voi fi ultima care va anunta unde va candida

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca va anunta ultima dintre colegii sai de partid unde anume va candida pentru alegerile parlamentare si a subliniat ca mai important este ce fel de. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Vad o campanie mizerabila, cu tinte fixate. Stiu foarte clar de acum ca voi fi facuta in fel si chip

Alina Gorghiu, presedintele PNL, prevede o campanie mizerabila. Vad o campanie mizerabila, cu tinte fixate. Stiu foarte clar de acum ca voi fi facuta in fel si chip. Ma bucur ca.

Alina Gorghiu: Niciodata nu vom guverna cu PSD. Nu avem niciun fel de chimie

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu a venit intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. Voi fi la fel de.

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

Alina Gorghiu: Au fost oameni platiti sa ma urmareasca

Au fost platiti oameni sa ma urmareasca de dimineata pana seara, a dezvaluit Alina Gorghiu, sambata seara, la Antena 3. Au fost oameni care mi-au transmis ca ar fi bine s.

Ce vedete vrea Alina Gorghiu in partid: Mi-ar placea sa o vad pe Simona Gherghe facand politica

Presedintele PNL Alina Gorghiu a oferit sambata, la Antena 3, doua exemple de femei care pot confirma in politica. Un om ca Denise Rifai se poate regasi pe listele PNL si va face o figura fo.

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiului PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiliul PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii; pentru cartelul PSD-ALDE principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, iar cartelul PSD-ALDE va livra in perioada urmatoare miniciuni precum.

PNL nu exclude o colaborare viitoare cu Vlad Voiculescu, spune presedinta liberalilor, Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, subliniind, insa, ca o eventuala intrare a acestuia in formatiunea liberala este o optiune care ii apartine lui, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Urmeaza doua luni de calomnii si minciuni. Pentru PSD si ALDE, principalul vinovat e poporul care se duce la vot

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL CNC), ca urmeaza doua luni de calomnii, miniciuni si teorii, perioada in care cartelul PSD-ALDE va veni cu o alta interpretare a ceea ce s-a intamplat in ultimii doi ani in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )