Libnet.ro
UNICEF

19:31

Alina Gorghiu deschide lista candidatilor PNL Timis pentru Senat, in locul lui Vasile Blaga

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu deschide lista candidatilor PNL Timis pentru Senat, in locul lui Vasile Blaga

Alina Gorghiu deschide lista PNL Timis pentru parlamentare, in locul lui Vasile Blaga, in timp ce Pavel Popescu, tanarul care a adus medici din Norvegia ca sa ajute ranitii din Colectiv, ocupa pozitia a treia la Camera Deputatilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu ascunde mizeria din PNL in spatele USR si al lui Dacian Ciolos

Aflata intr-o profunda criza de autoritate la nivelul PNL, fiind doar un presedinte de conjunctura ramas fara co inaintea titulaturii din cauza anchetelor DNA si nu a unor alegeri in cadrul partidului, Alina Gorghiu incearca sa-si consolideze imaginea publica pe spatele USR si a premierului Ciolos.

VIDEO. Sefa liberalilor, Alina Gorghiu, a anuntat ca demisioneaza, daca PNL nu va forma o majoritate care sa propuna urmatorul premier

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa la Timisoara, ca isi va da demisia daca Partidul National Liberal nu va reusi sa faca o majoritate care sa-l propuna pe viitorul premier dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Alina Gorghiu anunta ca VA DEMISIONA de la conducerea PNL, daca liberalii nu indeplinesc conditiile de a propune viitorul premier, dupa alegeri

Alina Gorghiu a anuntat, vineri, ca pleaca de la conducerea PNL daca, dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, liberalii nu vor cei care vor propune viitorul premier. imi asum sa demisionez.

Mitingul PNL din Capitala, amanat pentru 5 noiembrie. Alina Gorghiu: Nu este pentru sustinerea guvernului. Este un eveniment pentru prezentarea candidatilor si a platformei (VIDEO)

Alina Gorghiu a fost invitata lui Nelu Barbu in emisiunea Talk B1. Presedintele PNL a lamurit polemica privind mitingul pe care PNL urmeaza sa il organizeze in Bucuresti. Din pacate.

PNL Timis si-a finalizat listele parlamentare. Pe primul loc la Senat este Alina Gorghiu, in locul ramas liber prin demisia lui Blaga

Biroul Politic Judetean al PNL Timis a anuntat, vineri seara, primele locuri pe listele de candidati pentru Parlament la alegerile din acest an.

Alina Gorghiu s-a decis. Candideaza pentru Senat in judetul in care s-a refugiat si Blaga acum patru ani

Invitata sa candideze la Senat din postura de cap de lista la alegerile parlamentare in judetul care l-a trimis in Senat si pe Vasile Blaga acum patru ani, Alina Gorghiu a acceptat invitatia. inainte de validarea candidaturii in Biroul Permanent National, Alina Gorghiu vrea sa obtina, insa, si votul primarilor liberali din filiala pe care a ales-o.

Alina Gorghiu, la Timisoara: PNL sustine familia traditionala pentru ca respectam legislatia in vigoare

Prezenta la Timisoara, presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca declaratiile aparent contradictorii ale presedintelui Klaus Iohannis si ale premierului Dacian Ciolos, pe tema familiei traditionale, nu se exclud. Gorghiu a declarat ca PNL sustine familia traditionala.

Alina Gorghiu da explicatii, in calitate de martor, in fata magistratilor inaltei Curti, in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele PNL Alina Gorghiu a ajuns, miercuri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citata ca martor, in dosarul fosului sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, acuzat ca ar fi intervenit la un deputat pentru a ii fi sustinute interesele.

Alina Gorghiu a dat explicatii, in calitate de martor, in fata magistratilor inaltei Curti, in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele PNL Alina Gorghiu a ajuns, miercuri dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost citata ca martor, in dosarul fosului sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, acuzat ca ar fi intervenit la un deputat pentru a ii fi sustinute interesele.

Alina Gorghiu, despre profetia lui Calin Popescu Tariceanu

Presedintele PNL Alina Gorghiu i-a raspuns dur lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta i-a profetit ca va fi saltata de DNA pentru a i se face loc lui Dacian Ciolos. Este o profetie care nu ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )