Libnet.ro
UNICEF

05:00

ALINA GORGHIU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: PNL isi poate asuma un scor de 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALINA GORGHIU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: PNL isi poate asuma un scor de 30%

Senatorul PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca rezultatele recentului sondaj al PNL privind alegerile europarlamentare arata ca partidul pe care il reprezinta isi poate asuma un scor de 30% in alegerile europarlamentare si ca isi doreste o lista a candidatilor pentru aceste alegeri pe care sa o voteze din tot sufletul. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu: Toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare. Este Vasile Blaga la care ma gandeam, e Crin Antonescu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, anuntandu-si si sustinerea pentru.

ALINA GORGHIU: PSD este in colaps din cauza lui Dragnea

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca PSD este in colaps din cauza lui Liviu Dragnea, social-democratii ajungand in etapa scapa cine poate.

Gorghiu despre desecretizarea protocoalelor: Daca va tine de Dancila, va spune da, sa traiti si o va trece repede

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce CCR a admis ca fiind neconstitutionala legea privind declasificarea protocoalelor, ca tot ce inseamna ocult din protocoale trebuie desfiintat, adaugand ca daca decizia desecretizarii va trece la Guvern, premierul Dancila o va trece repede, relateaza Mediafax.

Nicolae Robu cere vot secret pentru candidatii PNL la alegerile europarlamentare

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, cere desecretizarea listei cu 49 de nume ale liberalilor ce doresc sa candideze la alegerile europarlamentare, iar varianta finala sa fie supusa votului secret in Colegiile Directoare Judetene ale partidului, anunta Mediafax.

SONDAJ: Care sunt PRINCIPALELE candidate la alegerile europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

Gorghiu: Orice fost presedinte al PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare

Senatorul liberal Alina Gorghiu a afirmat miercuri ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca, pe un loc eligibil, pe lista cu candidatii pentru alegerile europarlamentare. Declaratia vine in contextul in care atat Gorghiu, cat si Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au inscris in cursa interna pentru a candida la europarlamentare. Din informatiile HotNews. ro, cel mai probabil singurul care va ajunge pe lista pe un loc eligibile este Vasile Blaga.

SONDAJ: Care sunt partidele cu cele mai mari sanse la europarlamentare si ce om politic i-ar putea face concurenta lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL, PSD, Pro Romania si PMP ar fi partidele care ar avea cele mai bune patru rezultate la alegerile europarlamentare, se arata in datele unui sondaj realizat in perioada 12-20 ianuarie de catre Biroul de.

Comisia Europeana solicita intensificarea masurilor de combatare a dezinformarilor care pot afecta si alegerile europarlamentare din Romania

Comisia Europeana a solicitat companiilor Facebook, Google si Twitter sa-si intensifice activitatea de contracarare a campaniilor de dezinformare datorita apropierii alegerilor europarlamentare, se arata intr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )