Libnet.ro
UNICEF

18:46

ALINA GORGHIU: PSD este in colaps din cauza lui Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALINA GORGHIU: PSD este in colaps din cauza lui Dragnea

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca PSD este in colaps din cauza lui Liviu Dragnea, social-democratii ajungand in etapa scapa cine poate. continuă pe Ziarul Bursa

Politic show: Ludovic Orban: PSD este ca un sut care se face ca ti da un leu pe strada si n timpul acesta ti baga mna n buzunar si ti fura portofelul; Alina Gorghiu: PSD este n colaps din cauza lui Liviu Dragnea

Gafa lui Gheorghe Flutur la festivitatea de premiere a olimpicilor din Suceava. A incurcat astronomia cu gastronomia. Presedintele Consiliului Judetean Suceava l-a premiat pe. Profesorul Valentin Naumescu demisioneaza din PLUS dupa 10 zile si il acuza pe Dacian Ciolos de decizii discretionare si promovarea unor prieteni personali. Profesorul universitar.

Alina Gorghiu: Toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista pentru europarlamentare. Este Vasile Blaga la care ma gandeam, e Crin Antonescu

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat, miercuri, ca toti fostii presedinti ai PNL ar trebui sa se regaseasca pe lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare, anuntandu-si si sustinerea pentru.

ALINA GORGHIU, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: PNL isi poate asuma un scor de 30%

Senatorul PNL de Timis, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca rezultatele recentului sondaj al PNL privind alegerile europarlamentare arata ca partidul pe care il reprezinta isi poate asuma un scor de 30% in alegerile europarlamentare si ca isi doreste o lista a candidatilor pentru aceste alegeri pe care sa o voteze din tot sufletul.

Ovidiu Raetchi acuza PSD ca a lasat armata fara conducere din cauza ambitiilor lui Dragnea

Vicepresedintele PNL al comisiei de aparare din Camera Deputatilor, Ovidiu Raetchi, acuza PSD ca a lasat armata romana fara conducere din cauza ambitiilor lui Liviu Dragnea, comentand astfel decizia Curtii de Apel privind suspendarea decretului prezidential de prelungire a mandatului sefului Statului Major, Bogdan Ciuca.

Arad: Un bazin de not terminat anul trecut, cu o ntrziere de 5 ani, nu este dat n folosinta din cauza birocratiei

Bazinul de polo construit in municipiul Arad de catre Compania Nationala de Investitii CNI), proiect de peste 23 de milioane de lei, nu este dat in folosinta nici la patru luni de la receptia finala a lucrarilor, din cauza unor proceduri birocratice intarziate, care vor mai dura alte cateva luni, transmite Agerpres.

Alerta CFR: TREN DERAIAT in nordul tarii! Care este starea calatorilor in aceste momente. Lista trenurilor ANULATE din cauza incidentului

Unul din vagoaneletrenului 4111 Sighetu Marmatiei Cluj Napoca, a deraiat joi dimineata din cauza caderii unor pietre mari de pe versanti, intre Statiile CF Valea Viseului -Leordina,.

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )