Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre comparatia cu Elena Udrea: Eu nu am o problema, dar nu am fost niciodata prietena cu fosta sefa a PMP

Sustinerea de care beneficiaza co-presedintele PNL Alina Gorghiu din partea presedintelui Klaus Iohannis i-a facut pe adversarii politici sa o compare cu Elena Udrea, sustinuta de fostul sef al statului Traian. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Acestui partid nu pot sa-i refuz nimic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit in cadrul unui interviu pentru Adevarul despre viitoarele alegeri de la Primaria Capitalei. Despre un candidat potrivit al PNL la alegerile din 2016 pentru Primaria.

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copresedinta PNL spune ca acest proiect de lege nu era oportun in acest moment si subliniaza faptul ca nu vrem sa.

Cum explica Alina Gorghiu implicarea sa in dosarul Vlasov

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre ce va face opoziia pentru a opri legea prin care parlamentarii si-au votat pensii speciale. Copresedintele PNL va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor sef Adevarul, si Liviu Iolu.

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu si copilul care refuza sa deschida usa la hoti: Nu exista ceva mai tare pe Pamant!

Mircea Badea a difuzat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, un filmulet din campania electorala din 2012, cand Alina Gorghiu, actual lider PNL, ii cerea unui copil sa deschida usa pentru a-i da.

Elena Udrea, despre cererea de intoarcere a dosarului la DNA: A fost un rechizitoriu facut pe repede inainte, asa cum a fost facuta si toata urmarirea penala. Ar trebui ca dosarul sa se numeasca Elena Udrea si nu Gala Bute (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni despre cererea facuta in instanta ca dosarul Gala Bute sa fie retrimis la DNA, spunand ca a fost un rechizitoriu facut pe repede inainte si a omis multe lucruri.

Elena Udrea, despre modificarile Codului Penal: Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu pui catuse oricand doar pentru spectacol (VIDEO)

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit luni modificarile Codului Penal, spunand ca arestarile se fac cu prea multa usurinta. Se aresteaza cu prea multa usurinta. Nu vorbesc doar de oameni politici, care dau sa.

STENOGRAME Alina Gorghiu, Victor Ponta si Crin Antonescu apar in dosarul lui Mihail Vlasov

Numele mai multor politicieni de prim-rang apar in dosarul in care Mihail Vlasov, fost sef Camerei de Comert a Romaniei, este acuzat de DNA ca l-ar fi mituit pe un fost parlamentar in schimbul sustinerii unui proiect de lege prin care Registrul Comertului sa treaca de la Ministerul Justitiei la Camera de Comert. Vlasov afirma in mai multe discutii interceptate de procurori ca avea sustinerea premierului Victor Ponta, a sefului PNL Crin Antonescu si a altor politicieni pentru proiectul sau de lege. Alina Gorghiu a fost unul dintre parlamentarii care au initiat proiectul de lege, iar procurorii arata ca Vlasov si-ar fi exercitat influenta asupra Alinei Gorghiu, dat fiind ca aceasta era arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International. Alina Gorghiu este martor in dosar. Ora 16. 15: Reactia Alinei Gorghiu: Nu am nicio legatura cu vreo fapta imputata cuiva in dosarul Registrului Comertului, am dat lamuriri in calitate de martor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )