Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alina Gorghiu, despre liderii PSD si ALDE: Nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor. Voua va place Ciolos? Ca mie da...

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre liderii PSD si ALDE: Nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor. Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca liderii PSD si ALDE nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu numirea noului premier pentru ca nu vor avea sansa. continuă pe B1

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook: Voua va place Ciolos? Ca mie da

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca acestora nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice, ci poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor.

Gorghiu: Sunt, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP si, pe de alta parte, noi, cei din PNL, presedintele, premierul si toti cei care vor binele Romaniei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis liberalilor sa fie uniti dupa demisia lui Vasile Blaga in fruntea PNL, aratand ca ii are alaturi pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Dacian Ciolos, iar, de cealalta parte, exista PSD, ALDE si PMP.

Gorghiu, despre denuntul lui Ghita: Sunt unii in diverse proceduri judiciare care au un interes in crearea unor diversiuni

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, pentru News. ro, despre denuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a Codrutei Kovesi, ca sunt unii in diverse proceduri judiciare, cu calitati diverse in dosare penale, care ar putea avea un interes direct in crearea unor diversiuni si a precizat ca, pe langa libertatea de exprimare, trebuie sa existe si raspunderea pentru declaratii.

Gorghiu, despre demisia lui Blaga: PNL pierde un stalp al constructiei sale

Copresedintele PNL Alina Gorghiu isi exprima regretul pentru situatia deloc confortabila in care se afla Vasile Blaga si arata ca, prin demisia acestuia, PNL pierde un stalp al constructiei sale.

Alina Gorghiu face apel la liberali sa stranga randurile, dupa demisia lui Vasile Blaga

Alina Gorghiu a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj in care ii indeamna pe simpatizantii si membrii PNL sa lupte si sa castige impreuna alegerile.

Alina Gorghiu, cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti dupa dezvaluirile privind moartea lui Gyuri Pascu: Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derobari de responsabilitate

Alina Gorghiu a avut o reactie pe Facebook dupa dezvaluirile privind faptul ca in noaptea in care Ioan Gyuri Pascu a decedat, artistul chemase salvarea cu doua ore inainte de infarct dar medicul i-.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

PNL si USR ar putea agrea acelasi premier, a declarat liderul liberal Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca prefera ca liberalii sa aiba o propunere pentru functia de prim-ministru, dupa alegerile din iarna, si a aratat ca nu exclude ca impreuna cu USR sa se agreeze aceeasi varianta, transmite Agerpres.

Victor Ponta, semnal de alarma catre copresedintele PNL: Pe Alina Gorghiu poate sa o ia maine

Dupa ce Vasile Blaga s-a retras din functie, fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma catre copresedintele PNL. Ponta ii transmite Alinei Gorghiu ca se afla in pericol si poate avea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )