Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, despre Liviu Dragnea: Are un profil de om bolnav, de obsedat

Senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu a spus, miercuri, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are un profil de om bolnav, de obsedat, dedicand o ora intreaga dintr-o emisiune televizata presedintelui Klaus Iohannis. Gorghiu a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PNL Timis, ca Liviu Dragnea este realmente obsedat si ca cei din jurul sau ar trebui sa fie ingrijorati. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu, atac la USR: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Gorghiu inteapa conducerea USR, acuzand-o ca ajuta PSD-ul: Punctele politice nu se castiga prin numere de magie care dureaza cinci minute

Senatorul PNL Alina Gorghiu a vorbit joi, in cadrul unei conferinte de presa, despre invitatia de a intra in USR, adresata de liderul partidului, Dan Barna, Laurei Codruta Kovesi. Alina Gorghiu considera demersul conducerii USR unul politicianist.

Alina Mungiu-Pippidi, dezvaluire INCENDIARA: Liviu Dragnea ar mai avea un dosar la DNA pentru ca ar fi apropiat de OLIGARHI RUSI

Politologul Alina Mungiu-Pippidi povesteste ca a fost intrebata, in calitate de expert anticoruptie, daca este de notorietate publica in Romania ca Liviu Dragnea este apropiat de un oligarh rus, intrucit.

Alina Gorghiu: PNL trebuie sa colaboreze cu UDMR, ALDE si inclusiv cu Victor Ponta

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a declarat joi ca PNL trebuie sa-si faca o strategie pentru toamna. Fostul presedinte PNL sustine ca este necesar ca liberalii sa incepa discutii si negocieri cu mai multe formatiuni politice cum ar fi UDMR, ALDE sau Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta.

Alina Gorghiu, atac la Ludovic Orban: PNL trebuie sa aiba un presedinte mai vocal

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat joi, la Timisoara, ca PNL a aratat slabiciune atunci cand a ezitat cu privire la adoptarea Codului administrativ, atacat la Curtea Constitutionala, punctand ca.

Alina Gorghiu critica DUR oferta USR pentru Kovesi: Este un demers POLITICIANIST. Cer conducerii partidului sa nu devina CINICA

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica in termeni duri oferta USR ca Laura Codruta Kovesi sa se inscrie in aceasta formatiune. Ea afirma ca un astfel de demers ajuta doar PSD in dezbaterea interna si.

BOMBA in lumea politica! Alina Gorghiu, din nou insarcinata

Alina Gorghiu este insarcinata cu un al doilea copil, acesta urmand sa aduca pe lume al doilea baiat. Acesta a declarat ca este insarcinata in luna a sasea si, in curand, va intra in concediu de.

Radu Banciu: Liviu Dragnea simte ca latul i se strange in jurul gatului si va face orice numai sa se mai distreze un pic cat are puterea si degetul pe butonul atomic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu atitudinea extrem de agresiva arata de Liviu Dragnea dupa ce a primit condamnarea la inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC.

Liviu Dragnea a explicat la Sinteza zilei ce nu se stia despre legea offshore

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, detalii mai putin cunoscute despre legea offshore, legea care vizeaza resursele din Marea.

Cristina Pruna, deputat USR, despre modul n care a fost adoptata Legea offshore:n Romnia, daca vrei sa mai faci o afacere, trebuie sa te duci, exact ca ntr-un regim autocrat, sa discuti cu jupnul Liviu Dragnea

Negocierile asupra Legii offshore s-au purtat departe de opinia publica, sub patronajul lui Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, acuza deputatul PSD Cristina Pruna printr-un comunicat de presa. Aceasta a mai afirma ca aproape in nicio sedinta a comisiei de specialitate din Camera Deputatilor nu a fost discutat cadrul fiscal si ce venituri va incasa statul de pe urma productiei de gaze din Marea Neagra. in aceste conditii, opinia publica a fost poluata de tot felul de teorii conspirationiste, a mai spus Cristina Pruna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )