Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea a explicat la Sinteza zilei ce nu se stia despre legea offshore

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a explicat la Sinteza zilei ce nu se stia despre legea offshore

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, detalii mai putin cunoscute despre legea offshore, legea care vizeaza resursele din Marea. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a anuntat modificari importante la legea exploatarilor offshore (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit luni public intr-o conferinta de presa in care a anuntat principalele modificari efectuate in Camera Deputatilor la legea exploatarilor offshore ce urmeaza sa fie su.

Cristina Pruna, deputat USR, despre modul n care a fost adoptata Legea offshore:n Romnia, daca vrei sa mai faci o afacere, trebuie sa te duci, exact ca ntr-un regim autocrat, sa discuti cu jupnul Liviu Dragnea

Negocierile asupra Legii offshore s-au purtat departe de opinia publica, sub patronajul lui Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, acuza deputatul PSD Cristina Pruna printr-un comunicat de presa. Aceasta a mai afirma ca aproape in nicio sedinta a comisiei de specialitate din Camera Deputatilor nu a fost discutat cadrul fiscal si ce venituri va incasa statul de pe urma productiei de gaze din Marea Neagra. in aceste conditii, opinia publica a fost poluata de tot felul de teorii conspirationiste, a mai spus Cristina Pruna.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Liviu Dragnea anunta modificari la legea offshore

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca legea offshore, care reglementeaza exploatarea gazelor din Marea Neagra, era programata pentru a fi votata luni, in Camera Deputatilor.

n timp ce la comisii erau nca dezbateri, Liviu Dragnea a prezentat modificarile la legea offshore si a anuntat ca va fi votata azi

In timp ce in comisii se dezbatea inca legea offshore, seful PSD, Liviu Dragnea, a prezentat intr-o conferinta de presa modificarile facute in Camera Deputatilor, anuntand ca actul normativ va fi votat astazi. De altfel, actul normativ este inscris pe ordinea de zi a plenului.

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce spun romanii despre modul in care si-a luat adio Kovesi de la DNA

Telespectatorii Antena 3 au comentat in termeni duri, la Sinteza zilei, prestatia Laurei Codruta Kovesi in ultimul spectacol pus in scena pe scarile de la DNA. Kovesi, astazi, a dat dovada de nebunie. Nu.

Ziua cand Liviu Dragnea i-a aratat lui Calin Popescu Tariceanu cine este Daddy. Ce mize politice se afla in spatele Legii Offshore votata in Camera Deputatilor

Luni am asistat la redefinirea ecuatiei de putere din Romania. Pe de-o parte, dezbaterile pe Legea Offshore au aratat ca singurul care are forta de decizie si capacitatea politica de a implementa proiecte in Romania este Liviu Dragnea. Pe de alta parte, modul in care si unele companii s-au pozitionat si au incurajat abordarile unu la unu, in spatele usilor inchise i-au intarit pozitia sefului PSD.

Ce mize politice se afla in spatele Legii Offshore votata in Camera Deputatilor si cum si-a lasat Liviu Dragnea in offside adversarii politici

Luni am asistat la o posibila redefinire a ecuatiei de putere din Romania. Pe de-o parte, dezbaterile pe Legea Offshore au aratat ca singurul care are forta de decizie si capacitatea politica de a implementa proiecte in Romania este Liviu Dragnea. Pe de alta parte, modul in care si unele companii s-au pozitionat si au incurajat abordarile unu la unu, in spatele usilor inchise, i-au intarit pozitia sefului PSD.

Cum transforma Liviu Dragnea exploatarea gazelor din Marea Neagra intr-o poveste pescareasca. Ce se ascunde in spatele negocierilor Legii Offshore

Discutiile finale pe Legea Offshore au fost impinse ca la fotbal, in reprizele de prelungire. Dar, parlamentarii coalitiei PSD-ALDE, supervizati, din umbra, de Liviu Dragnea, se gasesc intr-o situatie extrem de complicata.

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )