Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alina Gorghiu, despre motiune: Mingea e in terenul domnilor Oprea, Tariceanu si Dragnea

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu, despre motiune: Mingea e in terenul domnilor Oprea, Tariceanu si Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca daca motiunea de cenzura nu va trece nu pierde PNL, ci societatea din Romania care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, adaugand ca mingea este acum in terenul lui Oprea, Tariceanu si Dragnea. continuă pe Adevărul

Gorghiu despre motiune: Mingea e in terenul domnilor Oprea, Tariceanu si Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca daca motiunea de cenzura nu va trece nu pierde PNL, ci societatea din Romania care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, adaugand ca mingea este acum in terenul lui Oprea, Tariceanu si Dragnea, potrivit Mediafax.

Alina Gorghiu, despre candidatura lui Emil Boc la primaria Clujului: Mi-am luat toate garantiile ca Emil Boc este alaturi de PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca si-a luat toate garantiile legate de faptul ca Emil Boc va ramane in PNL si ca vrea sa candideze din partea acestei formatiuni politice la alegerile locale din 2016.

Alina Gorghiu despre inchiderea tronsonului de autostrada Cunta - Saliste: Reparatiile ar trebui platite de PSD

Co-presedintele PNL Alin Gorghiu a declarat duminica la Alba Iulia ca reparatiile latronsonul de autostrada Saliste-Cunta inchis circulatiei, de pe traseul Orastie - Sibiu, ar trebui sa fie platite din fondurile PSD, dat fiind faptul ca este o autostrada electorala.

Ce mesaje au liderii PNL pentru alesii locali. Alina Gorghiu: Exista dilema reprimirii fiilor risipitori care au plecat la PSD. Ii putem inlocui pe cei slabi cu oameni noi/ Nu vom ierta contraperformanta la alegeri/ Vasile Blaga: Voi propune sa desfiinta

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut sambata, la lucrarile Ligii Alesilor Locali, discursuri inflacarate catre primari, consilieri si liderii de filiale judetene. Gorghiu a vorbit despre dilema reprimirii inapoi in partid a celor care au trecut la PSD inainte de alegerile locale precedente, afirmand ca trebuie luati oameni noi, dar si ca fiecare lideri judetean este liber sa decida. Ea a avut un mesaj si pentru presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele UNPR Gabriel Oprea, si anume de a il lasa din brate pe Victor Ponta, bolnav care trage Romania in jos. La randul sau, Vasile Blaga a vorbit despre necesitatea desfiintarii ideii de copresedinti de filiala municipala acolo unde PNL are primaria si a anuntat ca va propune desfiintarea conducerii conducerii ultimelor 10 organizatii judetene, ca performanta.

Alina Gorghiu: PNL va depune saptamana viitoare o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului

PNL va depune la inceputul saptamanii viitoare o motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului Ponta. Anuntul a fost facut de co-presedintele PNL Alina Gorghiu la Brasov in deschiderea Consiliul National al.

Alina Gorghiu: Discutiile privitoare la votul pe motiunea de cenzura deja au inceput si le vom avea inclusiv cu Gabriel Oprea

Alina Gorghiu a declarat ca liberalii au inceput deja discutiile cu partidele politice pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta, care va fi depusa luni, informeaza Mediafax. Aceasta a.

Alina Gorghiu: Suntem in fata aceleasi masinarii rosii de furat voturi. PNL va castiga daca vom ramane modesti si solidari cu electoratul din Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, in cadrul discursului de la Liga ALesilor Locali PNL, care s-a desfasurat vineri si sambata la Poiana Brasov, ca PNL a decis sa depuna luni o motiune de cenzura pe.

Alina Gorghiu: Suntem in fata aceleasi masinarii rosii de furat voturi. PNL va castiga daca vom ramane modesti si solidari cu electoratul din Romania (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, in cadrul discursului de la Liga ALesilor Locali PNL, care s-a desfasurat vineri si sambata la Poiana Brasov, ca PNL a decis sa depuna luni o motiune de cenzura pe.

Alina Gorghiu: Infrastructura - marele esec al guvernarii PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca cel mai mare esec al guvernarii PSD este infrastructura, precizand ca romanii ii semnaleaza tot mai multe probleme legate de infrastructura. Gorghiu mai spune ca pe.

Alina Gorghiu a primit din partea colegilor din partid un cadoul special de ziua ei: Un sac de box cu sigla PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a primit miercuri, cu ocazia zilei sale de nastere, din partea colegilor din partid, un sac de box cu sigla PSD. Alina Gorghiu a implinit miercuri 38 de ani. Miercuri, dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )