Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: Discursul Vioricai Dancila despre diaspora a fost infiorator, iar conferinta s-a incadrat in aceeasi propaganda tipica PSD Ce a spus senatoarea PNL despre gafa cu aria cercului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca pozitia Vioricai Dancila vizavi de diaspora din conferinta electorala de marti a fost infioratoare, catalogand discursul. continuă pe B1

Alina Gorghiu (PNL): Orice absenta duminica inseamna un vot pentru Dancila. Ne dorim un scor istoric, nu din orgoliul lui Klaus Iohannis, ci pentru o Romanie fara PSD in organismele de conducere ale statului (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a lansat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, un apel la vot catre romanii din tara si despre hotare, explicand ca fiecare absenta ii da un nou imbold Vioricai Dancila,.

ALINA GORGHIU: Nu am sa accept ca momente extrem de intunecate din istoria umanitatii sa fie folosite de PSD

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, critica in termeni duri declaratiile sefului de campanie al Vioricai Dancila, Olguta Vasilescu, care a afirmat ca domnul Klaus se vede deja sef de lagar de concentrare, spunand ca este de jena ca evenimente precum Holocaustul sa fie folosite in scop electoral.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Cum a ajuns fiul Vioricai Dancila consilier la Curtea de Conturi. Reactia neasteptata a candidatei PSD, cand a fost intrebata daca ea l-a angajat acolo

Viorica Dancila a oferit o declaratie neasteptata despre fiul sau, Victor, despre care a explicat cum a ajuns sa fie angajat drept consilier la Curtea de Conturi. Candidatul la prezidentiale din partea PSD a spus, in aceasta marti, ca nu ea a fost cea care l-a pus in aceasta functie. Cum a ajuns fiul Vioricai .

Mircea Badea, despre sansele Vioricai Dancila pentru fotoliul de la Cotroceni: Trebuie sa faca mega show!

Mircea Badea a vorbit despre sansele Vioricai Dancila de a castiga in turul doi al alegerilor prezidentiale. in opinia sa, candidatul PSD poate castiga cursa pentru fotoliul de la Cotroceni daca va veni cu ce.

Cu ce se ocupa astazi Elena, fosta nora a Vioricai Dancila. Cati bani i-au ramas dupa divortul de Victor

Elena a divortat de fiul Vioricai Dancila cu care s-a maritat in anul 2016. Ce s-a ales cu aceasta dupa divortul de Victor? Iata cu ce bani a ramas si care a fost ascensiunea sa pe partea profesionala! Cu ce se ocupa Elena, fosta nora a Vioricai Dancila? Elena si Victor au avut o casnicie .

Momentul dezbaterii. Raspuns spumos al Vioricai Dancila dupa ce a fost intrebata daca Dragnea a fost un om nociv pentru Romania

Schimb spumos de replici la dezbaterea Vioricai Dancila. intrebata de jurnalistul Dan Bucura daca Liviu Dragnea a fost un om nociv pentru Romania, fostul premier a venit cu un raspuns neasteptat. Candidatul PSD.

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

Alina Gorghiu, doar cuvinte de lauda dupa dezbaterea presedintelui: Iohannis i-a castigat pe toti

Alina Gorghiu scrie, intr-o postare pe Facebook, cadezbaterea de marti seara de la BCU aluiKlaus Iohannis a fost cea mai civilizata dezbatere de campanie de dupa 1989. Vicepresedintele.

Reactia Vioricai Dancila cand a fost intrebata daca Dragnea e un om bun sau rau

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca isi asuma istoria partidului, cu lucruri bune si rele. Dragnea a avut si lucruri bune si lucruri rele, spune ea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )