Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada. continuă pe Hotnews

Dan Sova, la sediul DNA, la scurt timp dupa ce Victor Ponta a parasit sediul institutiei

Dan Sova a ajuns vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Sova s-a prezentat la DNA in jurul orei 12. 00, la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta a plecat de la sediul.

Cum raspunde Alina Gorghiu amenintarilor lui Cazanciuc si Ponta

Liberalii nu sunt impresionati de amenintarile cu plangeri penale, puscarie si noi mineriade, le-a transmis premierului Victor Ponta si ministrului Robert Cazanciu, co presedinta PNL, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: Vom refuza sa participam la orice act politic care il include pe Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:33 Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in urma refuzului lui Victor Ponta de a demisiona din functia de premier, pe fondul urmaririi penale din partea DNA, nu il mai recunosc pe Ponta drept premier si vor boicota toate actiunile la care acesta va participa, cu exceptia motiunii de cenzura.

Alina Gorghiu nu a participat la sedinta Comisiei Juridice

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu nu a participat luni la sedinta Comisiei Juridice in care s-astabilit neinceperea urmaririi penale a lui Victor Ponta, informeaza B1 TV. Alina Gorghiu a trimis un inlocuitor,.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

Alina Gorghiu: PNL ii va cere in fiecare zi lui Victor Ponta sa isi dea demisia. ii cer ca acum, la sfarsitul carierei sale politice, sa faca un prim gest de barbat politic (VIDEO)

Alina Gorghiu, conferinta de presa la sediul PNL, despre un fapt, in opinia noastra fara precedent in Romania. Un premier in functie este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate celor de coruptie care.

Alina Gorghiu: Premierul in functie a ignorat puterile in stat. Se tine scai de putere si duce statul roman intr-o criza economica (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa decizia Comisiei Juridice, ca nu este surprinsa de faptul ca premierul Victor Ponta nu pleaca de la Palatul Victoria, pentru ca acesta se va mentine cu orice.

Alina Gorghiu: Nu suntem deloc impresionati de amenintarile lui Ponta si Cazanciuc

Liberalii nu sunt deloc impresionati de amenintarile premierului Victor Ponta si ale ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat luni, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, Alina Gorghiu. Le.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )