Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alina Gorghiu: Guvernul PNL va trebui sa pregateasca milioane de euro, pentru ca PSD nu a transpus la timp directiva UE privind prevenirea spalarii banilor

B1 B1,
Alina Gorghiu: Guvernul PNL va trebui sa pregateasca milioane de euro, pentru ca PSD nu a transpus la timp directiva UE privind prevenirea spalarii banilor

Guvernul PNL va trebui sa pregateasca milioane de euro, din cauza indolentei de care PSD a dat dovada pe subiectul transpunerii directivei UE privind prevenirea spalarii banilor, al carei termen-limita era 26. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Guvernul PNL va trebuie sa pregateasca milioane de euro, pentru ca PSD nu a transpus la timp directiva UE privind prevenirea spalarii banilor

Guvernul PNL va trebui sa pregateasca milioane de euro, din cauza indolentei de care PSD a dat dovada pe subiectul transpunerii directivei UE privind prevenirea spalarii banilor, al carei termen-limita era 26.

IN VALOARE DE 10 MILIOANE EURO Libra Internet Bank pregateste prima sa lansare de obligatiuni

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria sa, in valoare de 10 milioane euro, anunta un comunicat de presa.

ANUL TRECUT Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 35 milioane euro

Pentru 2020, compania si-a propus afaceri de 40 milioane euro Grupul Gral Medical si-a crescut business-ul cu 13%, anul trecut fata de 2018, ajungand la o cifra de afaceri de 35 milioane euro. Compania isi mentine cresterea cu doua cifre pe fondul dezvoltarii unor proiecte noi pe piata serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoa and 172;re Gral. Cele mai importante cresteri peste medie au fost inregis and 172;trate pe segmentele paraclinic analize medicale de laborator si imagistica), oncologic chimioterapie si radioterapie), segmentul care a avut o crestere mai lenta fiind cel al serviciilor corporate.

Libra Internet Bank pregateste prima lansare de obligatiuni din istoria bancii, in valoare de 10 milioane euro

Libra Internet Bank va desfasura, prin intermediul Tradeville, un plasament privat de obligatiuni in valoare de 10 milioane euro, cu posibilitatea majorarii sumei. Obligatiunile vor fi subordonate si vor avea o scadenta de 10 ani, arata un comunicat remis Redactiei.

COMBATEREA SPALARII BANILOR Amenda de 3 milioane euro solicitata pentru neimplementarea directivei europene

Romania ar trebui sa fie obligata sa plateasca 3 milioane de euro pentru ca nu a transpus in legislatia nationala Directiva UE adoptata in 2015 privind prevenirea utilizarii sistemului financiar in scopul spalarii banilor sau finantarii terorismului, arata Avocatul General al Curtii de Justitie a UE CJUE) in pozitia facuta publica ieri.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL.

Orange scapa de amenda record: de ce ar fi avut de platit peste 13 milioane euro

La final de 2018, Orange a fost amendata cu peste 14 milioane de euro. Amenda a venit de la Consiliul Concurentei si viza un caz din perioada 2011 - 2015, cand Orange ar fi abuzat de pozitia sa.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana creste cu 37,5 milioane euro finantarea proiectelor de cercetare a Covid-19

Comisia Europeana anunta, vienri, ca va asigura o suma suplimentara pentru cercetarea de urgenta a unor vaccinuri, tratamente si metode de diagnostic pentru COVID-19. Este vorba despre 37,5 milioane de euro.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

HORNBACH - investitie de 2,8 milioane euro in extinderea magazinului din Sibiu

Hornbach Romania, , anunta extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3. 500 mp in urma unei investitii de 2,8 milioane de euro, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )