Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alina Gorghiu: Nu l-as aprecia pe Dacian Ciolos ca acum, daca ar intra in PNL

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Nu l-as aprecia pe Dacian Ciolos ca acum, daca ar intra in PNL

Alina Gorghiu pare sa nu mai fie pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Klaus Iohannis. Sefa PNL, Alina Gorghiu, a spus ca nu l-ar mai respecta pe premierul Dacian Ciolos daca s-ar inscrie in. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook: Voua va place Ciolos? Ca mie da

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca acestora nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice, ci poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor.

Gorghiu, despre Dacian Ciolos in PNL: N-as mai avea acelasi respect daca...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, ca premierul Dacian Ciolos nu se va inscrie in partidul pe care ea il conduce si ca n-ar mai avea acelasi respect fata de el daca.

Sefa PNL, Alina Gorghiu, s-a razgandit: Nu-l vrea pe Ciolos in partid

Alina Gorghiu pare sa nu mai fie pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Klaus Iohannis. Sefa PNL, Alina Gorghiu, a spus ca nu l-ar mai respecta pe premierul Dacian Ciolos daca s-ar inscrie in.

Alina Gorghiu: Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu intelege supararea celor de la PSD si ALDE cu privire la intentia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un premier politic, precizand ca ei ii place Dacian Ciolos, cel care are toate sansele sa fie sustinut de PNL pentru a ramane la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare.

Dacian Ciolos, propunerea PNL pentru postul de premier

Dacian Ciolos ar putea fi propunerea PNL pentru postul de prim-ministru al Romaniei, potrivit declaratiilor presedintelui liberalilor, Alina Gorghiu, arata digi24. ro. Speram sa avem o formula de.

Ce a spus Alina Gorghiu despre premierul Ciolos

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca.

Alina Gorghiu: Mie imi place Ciolos! Voua?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca.

Alina Gorghiu, despre liderii PSD si ALDE: Nici tehnocratii nu le plac, nici variantele politice. Poate doar solutiile penale sunt pe gustul lor. Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca liderii PSD si ALDE nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu numirea noului premier pentru ca nu vor avea sansa.

UPDATE Alina Gorghiu, propusa ca presedinte unic al PNL/ Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL sa aiba un presedinte unic

Fostii democrat-liberali au propus sambata ca PNL sa fie condus de un presedinte unic, respectiv AlinaGorghiu, din partea vechiului PDL fiind imputernicit sa semneze listele cu candidati pentru alegerileparlamentare eurodeputatul Daniel Buda. UPDATE Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL sa aiba un presedinte unic - Alina Gorghiu / Consiliul National de Coordonare al PNL va fi organizat sambata viitoare pentru validarea deciziei privind preluarea presedintiei unice de catre Alina Gorghiu. Citeste si: Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi seful campaniei PNL la alegerile parlamentarePremierul PNL, in cazul castigarii alegerilor parlamentare, va fi desemnat de catre aripa democrat-liberala surse).

Alina Gorghiu, presedinte unic al PNL

Aripa PDL a PNL a decis sambata ca Alina Gorghiu sa ramana presedinte unic al partidului, insa Daniel Buda a fost imputernicit sa semneze listele de candidati pentru alegerile parlamentare in locul demisionarului copresedinte Vasile Blaga.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )