Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, noul presedinte al Senatului - surse

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, noul presedinte al Senatului - surse

Liberalii se pregatesc sa schimbe configuratia conducerii Parlamentului Romaniei. Alina Gorghiu va fi noul presedinte al Senatului, dupa victoria de luni din Parlament, cand 240 de senatori si deputati au. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu va conduce sedinta Parlamentului in care se da votul de investire pentru Cabinetul Orban

Vicepresedintele Senatului, liberala Alina Gorghiu, va conduce sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se va da votul de incredere asupra Cabinetului Orban, in conditiile in care PSD boicoteaza plenul. Sedinta este programata sa inceapa la ora 14.

Alina Gorghiu conduce sedinta plenului reunit pentru investirea Guvernului Orban: Sper sa port noroc!

Sedinta plenului reunit al Parlamentului de luni, in care premierul desemnat Ludovic Orban cere votul de investitura, va fi condusa de vicepresedintele liberal al Senatului, Alina Gorghiu. E fara precedent.

Atacuri in rafala la adresa PSD. Alina Gorghiu: Sa le fie rusine

Senatorul PNL Alina Gorghiu a spus, in Parlament,ca nu se mira ca PSD a fugit astazi in sala, a absentat de la consultarile de la Cotroceni, asa cum lipseste astazi la vot. Acestea sunt proceduri.

Alina Gorghiu: Dativ si acuzativ nu sunt nume de planete din Razboiul Stelelor, cum cred unii de la PSD Senatoarea PNL, lectie de democratie pentru absentii din plen (VIDEO)

Democratia inseamna sa faci ce-ti cer Constitutia si decenta politica, chiar daca nu iti face placere, a declarat, luni, inainte de votul de investitura, senatoarea PNL Alina Gorghiu, referindu-se la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )