Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alina Gorghiu conduce sedinta plenului reunit pentru investirea Guvernului Orban: Sper sa port noroc!

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu conduce sedinta plenului reunit pentru investirea Guvernului Orban: Sper sa port noroc!

Sedinta plenului reunit al Parlamentului de luni, in care premierul desemnat Ludovic Orban cere votul de investitura, va fi condusa de vicepresedintele liberal al Senatului, Alina Gorghiu. E fara precedent. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu va conduce sedinta Parlamentului in care se da votul de investire pentru Cabinetul Orban

Vicepresedintele Senatului, liberala Alina Gorghiu, va conduce sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului in care se va da votul de incredere asupra Cabinetului Orban, in conditiile in care PSD boicoteaza plenul. Sedinta este programata sa inceapa la ora 14.

Alina Gorghiu: Dativ si acuzativ nu sunt nume de planete din Razboiul Stelelor, cum cred unii de la PSD Senatoarea PNL, lectie de democratie pentru absentii din plen (VIDEO)

Democratia inseamna sa faci ce-ti cer Constitutia si decenta politica, chiar daca nu iti face placere, a declarat, luni, inainte de votul de investitura, senatoarea PNL Alina Gorghiu, referindu-se la.

Alina Gorghiu, noul presedinte al Senatului - surse

Liberalii se pregatesc sa schimbe configuratia conducerii Parlamentului Romaniei. Alina Gorghiu va fi noul presedinte al Senatului, dupa victoria de luni din Parlament, cand 240 de senatori si deputati au.

Atacuri in rafala la adresa PSD. Alina Gorghiu: Sa le fie rusine

Senatorul PNL Alina Gorghiu a spus, in Parlament,ca nu se mira ca PSD a fugit astazi in sala, a absentat de la consultarile de la Cotroceni, asa cum lipseste astazi la vot. Acestea sunt proceduri.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Melescanu: PSD nu a condus plenul reunit pentru a nu exista indoieli privind corectitudinea votului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, sustine ca nici el, nici seful Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, nu au condus plenul reunit, pentru a nu exista indoieli privind corectitudinea procedurii de investire. El spune ca, prin participarea la numararea voturilor, PSD a dat dovada de seriozitate.

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban. Ludovic Orban se prezinta in fata alesilor cu 15 ministri si un vicepremier

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Sedinta incepe la ora 14,00. Conform programului, premierul desemnat Ludovic.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )