Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis. continuă pe Antena3

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

Motiunea de cenzura azi in Parlament. Guvernul Orban trebuie demis de urgenta

Astazi, incepand cu ora 14, in sedinta reunita a celor doua camere din Parlamentul Romaniei, s-a pus in discutie Motiunea de cenzura prin care se doreste demiterea actualei guvernari liberale. Motiunea de cenzura azi in Parlament Actuala guvernare este amenintata cu demiterea prin Motiunea de cenzura propusa pentru dezbatere de PSD si UDMR. in acest .

MOTIUNEA DE CENZURA A TRECUT CU 261 DE VOTURI Guvernul Orban a fost demis

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a declarat:Guvernul ramane in functie. Lucrurile se vor misca. Eu in continuare sunt adeptul alegerilor anticipate. Voi insista ca in continuare sa fie votat un Guvern care vine cu o agenda reformatoare. Dupa parerea mea este inadmisibil sa pierdem timpul pentru ca, avem in continuare un PSD care nu isi doreste reforme. Solutia cea mai corecta pentru Romania este intoarcerea la electorat. Trebuie sa avem o majoritate parlamentara care sprijna acest efort. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban, dupa demitere: Guvernul cade in picioare --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban a fost demis --- * ACTUALIZARE - S-a incheiat si votul senatorilor.

Prima declaratie a lui Orban dupa ce a fost demis: Parlamentarii nascuti din pixul lui Dragnea au trantit azi Guvernul VIDEO

Premierul demisionar Ludovic Orban a declarat miercuri, imediat dupa succesul motiunii de cenzura impotriva Guvernului pe care l-a condus, ca suntem mandri de ce am facut in trei luni. Acesta a explicat ca in aceasta perioada ministrii au avut de reparat stricaciunile guvernarii PSD.

Motiunea de cenzura a trecut. Executivul Orban a fost demis. Cum vrea PSD sa preia fraiele Guvernului

Dupa un joc al nervilor intre PSD si PNL, Parlamentul a decis miercuri ca Guvernul Orban sa fie demis cu 261 voturi pentru si 139 impotriva. Motiunea de cenzura a fost depusa de PSD dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi.

Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Victor Ponta a avut o reactie acida dupa deciziile surprinzatoare luate de Guvernul Orban in sedinta, in care au fost adoptate 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari de guvern.

Calin Popescu Tariceanu anunta ca stie cauza pentru care Guvernul Orban a fost demis: Ieri as fi pariat ca nu trece

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca marti ar fi pariat ca Executivul Orban avea toate sansele sa nu fie demis, dar avalansa de ordonante au condus la trecerea motiunii.

Guvernul Orban a fost demis. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi favorabile

Motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR, impotriva Guvernului Orban, a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile, a anuntat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Primele reactii de la Bruxelles, dupa ce a picat Guvernul Orban: incercarea acestui guvern de a schimba legea electorala in asemenea graba e impotriva deciziei CCR si a recomandarilor Comisiei de la Venetia

Guvernul Orban a fost demis, dupa de motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Indiferent de vot, daca trece sau nu, PSD tot pierde

Alina Gorghiu, senator PNL, a explicat ca, indiferent daca motiunea de cenzura va trece sau nu, PSD va avea de pierdut oricum.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )