Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Victor Ponta a avut o reactie acida dupa deciziile surprinzatoare luate de Guvernul Orban in sedinta, in care au fost adoptate 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari de guvern. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Victor Ponta: Un Guvern care afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor trebuie pedepsit

Parlamentul va dezbate si va vota miercuri motiunea de cenzura depusa de PSD si UMDR, dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe proiectul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin. Cei din Opozitie sunt foarte siguri ca motiunea va trece.

Guvernul Orban a adoptat OUG pentru eliminarea inechitatilor in cazul pensionarilor din domeniul minier. Ce prevede actul normativ

Guvernul Orban a completat, miercuri, Legea privind sistemul unitar de pensii publice pentru a elimina inechitatile in cazul pensionarilor din domeniul minier, arata un comunicat de presa transmis de Palatul.

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Victor Ponta anunta ca va vota pentru demiterea Cabinetului Orban

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca va vota motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban. Pro Romania are 27 de parlamentari, iar PSD si UDMR au impreuna 234, ceea ce inseamna ca impreuna pot demite guvernul cu 261 de voturi.

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Executivul a adoptat pe banda rulanta zeci de ordonante de urgenta. E un record absolut

Guvernul Orban se bate cu propriile arme. Dupa ce au atacat de sute de ori guvernele PSD pentru ordonantele de urgenta emise, Executivul a adoptat, pe banda rulanta, un numar uluitor de 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari.

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Doctorul Ciuhodaru trage un semnal de alarma, dupa ce Guvernul a adoptat OUG privind privatizarea din sanatate: E un atentat la viata romanilor, o crima cu premeditare

Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonanta de urgenta prin care se produce privatizarea sanatatii. Medicul e de parere ca acesta este un atentat la viata romanilor, o crima cu premeditare, iar aceste ordonante ar trebui sa fie abrogate de urgenta.

Guvernul Orban a fost demis, la 3 luni si 1 zi de la investire. Motiunea de cenzura a PSD a trecut cu 261 de voturi. Ciolacu: Voi vorbi cu Ponta sa mergem cu propunere comuna de premier Pasii constitutionali

Guvernul Orban a fost demis miercuri, la 3 luni si 1 zi de la investire, dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut, cu 261 de voturi. Pentru a trece motiunea erau necesare 233 de voturi. Adoptarea motiunii de cenzura este un prim pas pentru anticipate. Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura, publicata in Monitorul Oficial la mai putin de o ora la demiterea Guvernului Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )