Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, reactie la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, saracul, e victima colaterala

B1 B1,
Alina Gorghiu, reactie la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, saracul, e victima colaterala

Copresedintele Partidului National Liberal a reactionat la acuzatiile cu care se confrunta Bogdan Olteanu, aceasta fiind o apropiata a viceguvernatorului BNR, potrivit stiripesurse. ro. Nu stiu ce. continuă pe B1

Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac, vineri, la adresa actualei copresedinte a partidului, Alina Gorghiu, spunandu-i ca fara ajutorul lui Bogdan Olteanu nu ajungea.

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: O marlanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost retinut vineri, drept o marlanie. E omarlanie, a spus Alina.

Alina Gorghiu: Sotul meu e o victima colaterala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca sotul ei, economistul Lucian Isar, este o victima colaterala in scandalul nou aparut si nu doreste, asa cum se aude, sa-i ia locul lui Bogdan Olteanu in.

Alina Gorghiu: Ma bucur ca Guvernul a acceptat sa le ofere cetatenilor din diaspora posibilitatea de a se inscrie online la vot

Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca acceptarea de catre Guvern a posibilitatii ca romanii din diaspora sa se poata inscrie online la vot reprezinta un pas inainte. Ma bucur ca solicitarea PNL a avut ecou si Guvernul a acceptat sa le ofere cetatenilor din diaspora posibilitatea de a se inscrie online la vot. E un mare pas inainte! in felul acesta, avem siguranta ca dreptul de vot este respectat, nu considerat o lozinca, dupa cum spunea un fost premier. Nimeni nu ar trebui sa se opuna imbunatatirii procedurii de vot, a scris Alina Gorghiu, marti, pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu, somata sa dea explicatii dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Au scapat penelistii de aceste metehne?

Bogdan Olteanu este anchetat pentru fapte petrecute in perioada in care era presedinte al Camerei Deputatilor, cu sustinerea PNL, potrivit stiripesurse. ro. Europarlamentarul Cristian Preda isi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )