Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac, vineri, la adresa actualei copresedinte a partidului, Alina Gorghiu, spunandu-i ca fara ajutorul lui Bogdan Olteanu nu ajungea. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac acid la adresa Alinei Gorghiu: Daca nu era Bogdan Olteanu, ea nu era nimic

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac acid la adresa copresedintelui PNL Alina Gorghiu, in contextul retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu sub acuzatia de trafic de influenta,.

Europarlamentar: Retinerea lui Bogdan Olteanu, o pata pe obrazul BNR. Alina Gorghiu sa dea explicatii

Europarlamentarul Cristian Preda isi aduce aminte ca actualul copresedinte PNL, Alina Gorghiu, la inceputurile carierei politice era foarte apropiata de Bogdan Olteanu si ar putea oferi niste.

Alina Gorghiu, reactie la problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: El, saracul, e victima colaterala

Copresedintele Partidului National Liberal a reactionat la acuzatiile cu care se confrunta Bogdan Olteanu, aceasta fiind o apropiata a viceguvernatorului BNR, potrivit stiripesurse. ro. Nu stiu ce.

Alina Gorghiu, somata sa dea explicatii dupa arestarea lui Bogdan Olteanu: Au scapat penelistii de aceste metehne?

Bogdan Olteanu este anchetat pentru fapte petrecute in perioada in care era presedinte al Camerei Deputatilor, cu sustinerea PNL, potrivit stiripesurse. ro. Europarlamentarul Cristian Preda isi.

Alina Gorghiu, despre atacul lui Ponta: O marlanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a catalogat atacul lui Victor Ponta la Bogdan Olteanu, care a fost retinut vineri, drept o marlanie. E omarlanie, a spus Alina.

Alina Gorghiu: Sotul meu e o victima colaterala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca sotul ei, economistul Lucian Isar, este o victima colaterala in scandalul nou aparut si nu doreste, asa cum se aude, sa-i ia locul lui Bogdan Olteanu in.

Bogdan Olteanu, in Delta, la Vintu. Negocierile mitei de 2.000.000 de euro pentru sine si pentru Tariceanu. Ce castiga Vintu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput judecarea solicitarii DNA de arestare preventiva a lui Bogdan Olteanu pentru ca in 2008 ar fi acceptat 1. 000 de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l determina pe premierul Calin Popescu Tariceanu sa-l numeasca pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii S. Vintu a sustinut in fata procurorilor ca Bogdan Olteanu i-a cerut 2. 000 de euro, un milion pentru sine, altul pentru premierul Tariceanu, si ca banii au fost dusi de un intermediar la sediu PNL. Intermediarul ar fi confirmat declaratia lui Vintu.

il cunosc bine pe Bogdan Olteanu, nu ar fi facut ce spune DNA. Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul viceguvernatorului BNR

Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in dosarul lui Bogdan Olteanu care este acuzat de trafic de influenta. Acesta ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vantu un milion de euro pentru a-si expune.

UPDATE. Bogdan Olteanu, arestat la domiciliu. Mita: un milion de euro pentru sine si sprijin electoral! Alt milion de euro ar fi fost primit pentru Tariceanu

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. El ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vintu 1. 000 de euro cash pentru sine, prin intermediar. Banii au fost dati in sediul PNL. Alt milion de euro ar fi fost dat pentru Calin Popescu Tariceanu .

UPDATE. Bogdan Olteanu, retinut de DNA. Mita: un milion de euro pentru sine si sprijin electoral! Alt milion de euro ar fi fost primit pentru Tariceanu

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. El ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vintu 1. 000 de euro cash pentru sine, prin intermediar. Banii au fost dati in sediul PNL. Alt milion de euro ar fi fost dat pentru Calin Popescu Tariceanu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )