Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu vrea dezbateri pe Codul fiscal, vrea ordonante

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Victor Ponta nu vrea dezbateri pe Codul fiscal, vrea ordonante

Liberalii se tem ca social-democratii vor refuza sa mai dezbata in Parlament Codul fiscal si vor trimite proiectul pentru a doua oara la Cotroceni, fara sa-l mai imbunatateasca. Co-presedintele PNL,. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Alina Gorghiu: Asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc la adresa populatiei

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc, in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie.

Alina Gorghiu: Asumarea raspunderii Guvernului pe Codul Fiscal ar fi o bataie de joc

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta.

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma.

Alina Gorghiu: Ponta practica un discurs populist de gen Syriza

Co-presedintele Partidului National Liberal PNL), Alina Gorghiu, a declarat duminica seara ca nu intelege isteria pe care Partidul Social Democrat PSD) o aduce in spatiul public, legata de Codul Fiscal, intrucat partidul pe care-l reprezinta nu cere decat o dezbatere argumentata si justificata legata de relaxarea fiscala.

Alina Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic.

Alina Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal/ Blaga: Cerem sesiune extraordinara acum

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat sambata ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul Fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, relateaza Agerpres.

Gorghiu: Exclud ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, a declarat ieri ca exclude ideea unei asumari de raspundere a Guvernului pe Codul fiscal, sustinand ca un astfel de demers ar fi o bataie de joc in conditiile in care nu exista un consens al fortelor politice pe aceasta proiectie, potrivit Agerpres.

Alin Gorghiu: Codul Fiscal trebuie dezbatut in Parlament

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca PNL doreste ca dezbaterea Codului Fiscal sa se faca in Parlament, sustinand ca asumarea raspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal ar fi o bataie de joc , in absenta unui consens politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )