Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Mungiu critica dur pe Klaus Iohannis si strategia anti-PSD

Antena3 Antena3,
Alina Mungiu critica dur pe Klaus Iohannis si strategia anti-PSD

Sociologul Alina Mungiu Pippidi a publicat pe romaniacurata. ro un comentariu despre sansele unei coalitii anti-PSD. Daca PSD a reusit sa ia jumatate din electorat toamna trecuta chiar fara ALDE, e. continuă pe Antena3

Cine sunt noii proprietari ai casei pierdute de Klaus Iohannis

Curtea de Apel Alba Iulia a respins astazi recursul declarat de Rodica Bastea cu privire la casa pierduta a presedintelui Klaus Iohannis, iar in consecinta fostii locatari ai casei au redevenit proprietari.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter. Larisa Iordache a fost decorata cu Ordinul.

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu vor fi decorati de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter pe gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu si cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, pe Larisa Iordache, dupa ce acesti sportivi au obtinut medalii de aur, argint si bronz la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Sportivii romani medaliati la CE de Gimnastica, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati, miercuri - 26 aprilie 2017, de presedintele Klaus Iohannis pentru medaliile cucerite la Campionatele Europene de Gimnastica, competitie care a avut loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, informeaza presidency. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a retras mai multe decoratii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele privind retragerea decoratiilor acordate Irinei Socol, lui Eugen Pena si lui Viorel Traian Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit.

Klaus Iohannis a retras distinctiile pentru trei persoane decorate de Ion Iliescu, printre care si Irina Socol

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele privind retragerea decoratiilor pentru trei persoane decorate de Ion Iliescu - Pena Eugen, Oprea Viorel Traian si Iria Socol, toti trei condamnati definitiv de justitie.

FOTO. Presedintele Klaus Iohannis, interventie in favoarea multinationanelor. Antreprenorii, indemnati sa nu se duca la ministri dupa contracte

Intr-un dialog cu oamenii de afaceri din Romania, presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu crede ca exista vreun investitor strain care sa vrea sa tina jos capitalul romanesc.

Klaus Iohannis a eliberat din functie mai multi magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele pentru eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a condamnarii definitive sau a pensionarii acestora. Potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis: Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii. Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca un important criteriu de performanta pentru o guvernare ar trebui sa fie absorbtia fondurilor europene si implementarea proiectelor de investitii, si nu disputa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )