Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Mungiu Pippidi: Daca Tudose nu ar fi fost ministru si premier era ce? Profesor de securitate

B1 B1,
Alina Mungiu Pippidi: Daca Tudose nu ar fi fost ministru si premier era ce? Profesor de securitate

Alina Mungiu Pippidi a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, in care vorbeste despre situatia din Romania, aceasta criticand in termeni duri felul in care a ajuns. continuă pe B1

Alina Mungiu-Pippidi: Progresele in lupta cu coruptia, foarte mici

Alina Mungiu-Pippidi a declarat ca desi laudata pentru progresele ei, Romania nu este o poveste de succes a combaterii coruptiei. Aceasta a mentionat, intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, ca progresele facute in ultimii zece ani sunt foarte mici, in ciuda arestarilor record de persoane influente. Alina Mungiu-Pippidi a criticat si serviciile secrete si pe fostul presedinte, Traian Basescu. Cat despre Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a apreciat ca este preocupat doar sa obtina un al doilea mandat.

Alina Mungiu Pippidi, detalii ULUITOARE despre Klaus Iohannis, coruptie si servicii secrete. Care este legatura dintre cei trei factori

Alina Mungiu Pippidi a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, in care vorbeste despre situatia din Romania, aceasta criticand in termeni duri felul in care a ajuns.

Pippidi: Daca le spunem oamenilor sa lichidam Parlamentul, 90% ar aproba

Alina Mungiu Pippidi trage un semnal puternic de alarma cu privire la politizarea excesiva. Politologul sustine ca romanii sunt dispusi sa renunte la una dintre institutiile vitale ale democratiei .

Pippidi: Presedintele nu e asa de impecabil cum l-am crezut noi

Sa nu ne imbatam cu apa rece, spune politologul Alina Mungiu-Pippidi. Progresele in domeniul luptei anticoruptie sunt foarte mici, un fel de praf in ochii necunoscatorilor. Mai mult, politologul.

Fost ministru PSD, dezvaluiri despre Ponta: A mintit! Mi-a dat SMS in aceeasi zi si m-a rugat sa-l iert

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Ana Birchall a lasat de inteles, marti, ca nu crede povestea porcului spusa de Victor Ponta si, in plus, sustine ca fostul premier a mai.

Fost ministru al lui Ponta acuza presiuni pentru Kovesi

Titu Corlatean, fostul ministru al Justitiei in Cabinetul Ponta, a facut dezvaluiri incendiare la Comisia parlamentara unde a fost audiat, spunand ca s-a facut presiuni de la ambasade straine pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )