Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Mungiu Pippidi, detalii ULUITOARE despre Klaus Iohannis, coruptie si servicii secrete. Care este legatura dintre cei trei factori

B1 B1,
Alina Mungiu Pippidi, detalii ULUITOARE despre Klaus Iohannis, coruptie si servicii secrete. Care este legatura dintre cei trei factori

Alina Mungiu Pippidi a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, in care vorbeste despre situatia din Romania, aceasta criticand in termeni duri felul in care a ajuns. continuă pe B1

Alina Mungiu-Pippidi: Progresele in lupta cu coruptia, foarte mici

Alina Mungiu-Pippidi a declarat ca desi laudata pentru progresele ei, Romania nu este o poveste de succes a combaterii coruptiei. Aceasta a mentionat, intr-un interviu acordat cotidianului Libertatea, ca progresele facute in ultimii zece ani sunt foarte mici, in ciuda arestarilor record de persoane influente. Alina Mungiu-Pippidi a criticat si serviciile secrete si pe fostul presedinte, Traian Basescu. Cat despre Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a apreciat ca este preocupat doar sa obtina un al doilea mandat.

Alina Mungiu Pippidi: Daca Tudose nu ar fi fost ministru si premier era ce? Profesor de securitate

Alina Mungiu Pippidi a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, in care vorbeste despre situatia din Romania, aceasta criticand in termeni duri felul in care a ajuns.

Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis in vizita oficiala in Republica Moldova si vorbeste despre asperitatile si dificultatile din relatiile intre state

Presedintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul ambasadorului roman la Chisinau, o invitatie oficiala pentru a vizita Moldova, potrivit unei postari pe Facebook. Am toata convingerea ca numai prin discutii repetate pot fi depasite asperitatile si dificultatile care mai apar in relatiile dintre state sau dintre institutii, a scris Dodon.

Klaus Iohannis: Egalitatea intre femei si barbati, un pilon al societatii

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o alocutiune, miercuri, cu prilejul deschiderii Conferintei femeilor francofone in care a militat pentru egalitatea de sanse intre femei si.

Klaus Iohannis a semnat rechemarea din post a unui controversat ambasador roman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind rechemarea lui Sorin Vasile din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Republica Armenia. Numele lui Sorin Vasile a.

Iogor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Prin dialog putem depasi dificultatile dintre state

Presedintele Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau. Luni, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Dodon i-a inmanat acestuia o.

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Prin dialog putem depasi asperitatile dintre state

Presedintele Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau. Luni, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Dodon i-a inmanat acestuia o.

Igor Dodon il invita pe Klaus Iohannis la Chisinau: Trebuie sa inchegam o comunicare responsabila si constructiva VIDEO

Igor Dodon a avut o intrevedere luni, 30 octombrie, cu ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita. in cadrul intalnirii, seful statului i-a inmanat diplomatului roman o scrisoare oficiala pentru presedintele Klaus Iohannis, prin care il invita sa viziteze Republica Moldova. Dodon considera ca intre presedintele roman si cel al Republicii Moldova trebuie sa fie inchegata o comunicare responsabila si constructiva.

Pippidi: Presedintele nu e asa de impecabil cum l-am crezut noi

Sa nu ne imbatam cu apa rece, spune politologul Alina Mungiu-Pippidi. Progresele in domeniul luptei anticoruptie sunt foarte mici, un fel de praf in ochii necunoscatorilor. Mai mult, politologul.

Detalii EXPLOZIVE despre Binom: Dragnea a venit cu porcul si l-a taiat cu mana lui!

Dupa declaratiile incendiare facute de Victor Ponta pentru B1 TV cu privire la relatiile dintre Liviu Dragnea si Codruta Kovesi, subiectul ia amploare, jurnalistul Dan Andronic venind cu noi detalii. Fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )