Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alina Mungiu Pippidi, despre plecarile de la PSD catre PRU: Serviciile si adversarii politici, singurii care au interesul sa rupa partidul lui Dragnea. Fara Ponta nu reusesc (VIDEO)

B1 B1,
Alina Mungiu Pippidi, despre plecarile de la PSD catre PRU: Serviciile si adversarii politici, singurii care au interesul sa rupa partidul lui Dragnea. Fara Ponta nu reusesc (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a explicat, luni seara, la Stirile B1 TV, exodul social-democratilor catre partidul nationalistului Bogdan Diaconu. Aceasta este de parere ca plecarile PSD-istilor la Partidul Ro. continuă pe B1

Alina Mungiu Pippidi, despre votul prin corespondenta: Asta era obligatia Guvernului, pe asta as fi pus toti banii de comunicare anul asta

Alina Mungiu Pippidi a vorbit la B1 TV despre controversatul vot prin corespondenta, intr-o critica adusa Guvernului lui Dacian Ciolos. Asta era obligatia Guvernului, pe asta as fi pus toti banii.

Alina Mungiu Pippidi, despre controversele legate de vacanta lui Klaus Iohannis: in toata aceasta poveste este o totala lipsa de profesionalism a Administratiei Prezidentiale (VIDEO)

Alina Mungiu Pippidi a vorbit luni, in cadrul Stirilor B1 TV, despre poblemele de comunicare ale Administratiei Prezidentiale in contextul controverselor legate de destinatia de vacanta aleasa.

Alina Mungiu Pippidi, despre implicarea SRI in alegeri: Ei nu vor decat sa aibe, si au avut intotdeauna, un grup de oameni in politica perfect controlabili

Ambitiile tehnocratilor, implicarea servicilor, dar si controversatul vot prin corespondenta ar putea afecta alegerile parlamentare, potrivit spuselor Alinei Mungiu Pippidi, arata B1 TV. Pe aceasta.

Ma ingrijoreaza ca de alegeri se ocupa chestorul Toba. Alina Mungiu Pippidi: E acuzat de plagiat, dar se prefera pastrarea lui pentru ca e vulnerabil si va face tot ce i se cere (VIDEO)

Se apropie alegerile parlamentare. Chiar daca nu a fost anuntata o data exacta pentru cand vom pune stampila pe cei care ne vor reprezenta in parlament in urmatorii ani, stim sigur ca de buna.

Sebastian Ghita: Mungiu Pippidi e un fel de Fethullah Gulen de Romania. S-a construit un plan de distrugere a serviciilor de informatii

Deputatul Sebastian Ghita spune ca exista un plan de distrugere a serviciilor de informatii din Romania, de care politologul Alina Mungiu Pippidi nu este straina. Afirmatia lui Ghita vine in contextul in care Mungiu Pippidi a spus ca Partidul Romania Unita PRU), in care s-a inscris si Sebastian Ghita, este o creatie a serviciilor secrete.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )